BACK TO
TOP
Profi

Στην κορυφή των πωλήσεων θεριζοαλωνιστικών στην Αγγλία η Claas

Τα περιθώρια κέρδους της Claas ήταν αρκετά μεγάλα, σύμφωνα με το Σύλλογο Μηχανικών Γεωργίας του Ηνωμένου Βασιλείου (AEA).

combine_site

Βασίλης Σοφός

7
0

Πρώτη σε πωλήσεις ήρθε η Claas στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τα στοιχεία που καταγράφηκαν από το Σύλλογο Μηχανικών Γεωργίας του Ηνωμένου Βασιλείου (AEA) για την περίοδο Σεπτεμβρίου 2016-Αυγούστου 2017 (τα στοιχεία εξάγονται 12 μήνες μετά λόγω κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης ).

Για την παραπάνω περίοδο οι πωλήσεις θεριζοαλωνιστικών μηχανών δείχνουν την Claas πρώτη στο βάθρο, αφού πούλησε 263 μηχανήματα κατακτώντας το 48% του μεριδίου της αγοράς θεριζοαλωνιστικών μηχανών. Δεύτερη σε πωλήσεις ήρθε η New Holland.

Στην Αγγλία ταξινομήθηκαν 136 θεριζοαλωνιστικές μηχανές, οι οποίες αποτελούν το 25% του μεριδίου αγοράς κατά την ίδια περίοδο. Το 17% στην αγορά ανήκει στην John Deere, η οποία πούλησε 91 θεριζοαλωνιστικές μηχανές, λίγες περισσότερες από την Case IH, που παρέδωσε 25 μηχανήματα (5%).

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι Case και New Holland (ανήκουν στον όμιλο CNH) αντιπροσωπεύουν το 29% της αγοράς με 161 ταξινομημένες θεριζοαλωνιστικές. Από τον όμιλο AGCO πωλήθηκαν 23 νέα μηχανήματα των εταιρειών Massey Ferguson και Fendt. Συνολικά ταξινομήθηκαν 546 μηχανήματα κατά την περίοδο Σεπτεμβρίου 2016-Αυγούστου 2017.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία