BACK TO
TOP
Profi

Το όνομα αυτού, Mancel

Προϊόν του κινέζικου ομίλου YTO, τα Mancel θα αποτελέσουν πλέον τη νέα μάρκα τρακτέρ με φιλοδοξία να επικρατήσουν στην αγορά ανάμεσα στους ανταγωνιστές.

Mancel_5

Βασίλης Σοφός

128
1

Συναρμολογημένα στην πρώην μονάδα παραγωγής συστημάτων μετάδοσης του ομίλου Argo Tractors στο Saint-Dizier της Γαλλίας, τα τρακτέρ Mancel είναι τα πρώτα γαλλικής κατασκευής τρακτέρ, με τις πρώτες εκδόσεις να κάνουν την παγκόσμια πρεμιέρα τους στην έκθεση Sima 2019. Η έκθεση άνοιξε τις πύλες της την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου και λαμβάνει χώρα στο Παρίσι.

Η πρώτη σειρά των τρακτέρ Mancel εν ονόματι F5, αποτελείται από τέσσερα μοντέλα με ισχύ από 110 έως 145 ίππους. Η εταιρεία λέει ότι πρόκειται για τέσσερα ισχυρά μεσαίου μεγέθους τρακτέρ για μικρές εκμεταλλεύσεις. Τροφοδοτούνται από τετρακύλινδρους κινητήρες των 4,5 λίτρων FPT Stage V (με SCR).

Ο πίσω άξονας καθώς και το 4 σταδίων κιβώτιο powershift προέρχεται από την YTO, ενώ ο αναρτημένος μπροστινός άξονας είναι της εταιρείας Carraro ( υπάρχει διαθέσιμη και ανάρτηση καμπίνας από την Carraro). Επιπλέον, στον στάνταρντ εξοπλίσμός περιλαμβάνεται και μια κάμερα στο πίσω μέρος των τρακτέρ. Το επίσημο λανσάρισμα στη Γαλλία είναι προγραμματισμένο για το τέλος του έτους με την Αγγλία να ακολουθεί ως η δεύτερη χώρα που θα υποδεχτεί τα γαλλικά Mance F5 το 2021.

Διαβάστε εδώ για την εταιρεία Mancel.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

26-02-2019 09:01Erdogan

Ωωωωω τι και η Γαλλία κατασκευάζει τρακτέρ???!! Δηλαδή όταν πρέπει να αλλάξεις ελαστικό πρέπει πρώτα να κατεβάσεις κινητήρα...

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία