BACK TO
TOP
Profi

Η τέλεια απομόνωση εν ώρα εργασίας

Ο ψεκασμός στις δενδροκαλλιέργειες είναι μία εργασία που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα της ασφάλειας του χειριστή με την τεχνολογία καμπίνας πλέον να έχει προχωρήσει αρκετά ώστε η ατμόσφαιρα εντός της να είναι πλήρως ελεγχόμενη. Από την πλευρά της η Antonio Carraro είναι σε θέση να προσφέρει δύο επιλογές για τα δενδροκομικά - αμπελουργικά της τρακτέρ, τις καμπίνες Protector και Air

carraro_3

Βασίλης Σοφός

593
0

Δεν είναι καθόλου περίεργο που μία εταιρεία που βγάζει το ψωμί της από τα δενδροκομικά – αμπελουργικά τρακτέρ όπως η Antonio Carraro, επέλεξε να επενδύσει ιδιαίτερα στην ασφάλεια μέσα στην καμπίνα.

Πρώτη επιλογή που προσφέρει για τους χειριστές είναι οι χαμηλού ύψους, Protector 100 με συμπίεση Κατηγορίας 4 (ύψος 174 εκατ.), οι οποίες είναι κατασκευασμένες για να προστατεύουν το χειριστή σε καλλιέργειες δύσκολες και στενές (όπως δέντρα και αμπέλια σκεπαστά) κατά τους ψεκασμούς.

Η ιταλική κατασκευάστρια υποστηρίζει ότι η καμπίνα αυτή διαθέτει καλή στεγανότητα που σε συνδυασμό με την ελεγχόμενη σταθερή ατμοσφαιρική πίεση προσφέρουν ένα καθαρό περιβάλλον εργασίας.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στο Profi Μαρτίου που κυκλοφορεί.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία