BACK TO
TOP
Profi

Μηχάνημα για όλες τις δουλειές το MM160 MC της Merlo

Η εταιρεία συμμετείχε στην έκθεση Sima παρουσιάζοντας και το νέο της πολυμηχάνημα.

merlo_1_2

Βασίλης Σοφός

44
1

Μηχάνημα πολλαπλών χρήσεων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το MC160 της Merlo, το οποίο δεν προορίζεται μόνο για χρήση ως χορτοκοπτικό, αφού με τις κατάλληλες κεφαλές και εξαρτήματα οι ικανότητές του διευρύνονται. Το MC160 είναι εξοπλισμένο με έναν κινητήρα Deutz και φέρει τη μετάδοση MCVTronic της εταιρείας.

Η τελική ταχύτητα είναι 40 χλμ/ώρα και η απόδοση του υδραυλικού συστήματος μπορεί να φτάσει μέγιστη ροή των 150 λίτρων/λεπτό. Από το εργοστάσιο η Merlo έχει επιλέξει να τοποθετεί στο μηχάνημα ελαστικά Trelleborg (500/70 R24).


Εργονομική καμπίνα με άνετους μοχλούς και υψηλή ορατότητα.

Μέσα από την καμπίνα, η ορατότητα είναι πολύ καλή και συνεπώς ο μπροστινός βραχίονας φαίνεται αρκετά καλά. Οι μοχλοί είναι και αυτοί εργονομικά φτιαγμένοι προσφέροντας καλά επίπεδα άνεσης. Όσον αφορά στις διαστάσεις, το συγκεκριμένο μοντέλο έχει ύψος 3,07 μέτρα και πλάτος 2,4 μέτρα.

Ενδιαφέρον στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι το MC160 μπορεί να εξοπλιστεί με συνδέσμους τριών σημείων τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος. Αξίζει, τέλος, να σημειώσουμε ότι η Merlo είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία στην Αγγλία όσον αφορά στους τηλεσκοπικούς φορτωτές, σύμφωνα με δημοσίευμα την ιστοσελίδας Profi.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

06-03-2019 12:43argyros i

endiaferome

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία