BACK TO
TOP
Profi

Στο χαλί της παριζιάνικης Sima

Στην έκθεση Sima δίνουν ραντεβού κάθε φορά πάνω από 1800 εταιρείες προερχόμενες από 42 χώρες, με τη διοργάνωση να καλύπτει 15 ενότητες γύρω από τον αγροτικό και μηχανολογικό εξοπλισμό.

sima-trakter

Βασίλης Σοφός

34
0

Μετά τα βραβεία ήρθαν οι πρεμιέρες στη Διεθνή Έκθεση Αγροτικού και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Sima 2019, που έλαβε χώρα στο Παρίσι 24 με 28 Φεβρουαρίου. Τα βλέμματα όμως έκλεψε μια νέα φίρμα στην αγορά τρακτέρ που φιλοδοξεί να ανταγωνιστεί τους καταξιωμένους παίκτες.


H έκθεση έλαβε χώρα στον εκθεσιακό χώρο Paris Nord Villepinte λίγο έξω από το κέντρο του Παρισιού.


Ο λόγος για τα Mancel που είναι συναρμολογημένα στην πρώην μονάδα παραγωγής συστημάτων μετάδοσης του ομίλου Argo Tractors στο SaintDizier της Γαλλίας.

Ακόμη, η Case παρουσίασε τέσσερα μοντέλα της νέας σειράς μικρότερων τετρακύλινδρων τρακτέρ Versum CVXDrive. Τα τρακτέρ έρχονται με ιπποδυνάμεις από 100 έως 130 ίππους (κινητήρας FPT 4,5 λίτρων, Stage V) και διαθέτουν όλα αδιαβάθμητο κιβώτιο ταχυτήτων.


Πάνω από 1800 εταιρείες συμμετείχαν στη  Sima, η οποία αποτελεί μια από τις κορυφαίες εκθέσεις του κλάδου.


Η εταιρεία Faresin έδωσε στη Sima μια πρώτη γεύση από τον μικρό υβριδικό τηλεσκοπικό φορτωτή της, με τον ηλεκτροκινητήτα να τροφοδοτεί και τους τέσσερις τροχούς δίνοντας μέγιστη ταχύτητα στο μηχάνημα 15 χλμ/ώρα.

Σημείο αναφοράς αποτελεί, τέλος, και το λανσάρισμα του 7719S, του υψηλών προδιαγραφών Massey Ferguson με τον εξακύλινδρο κινητήρα των 6,6 λίτρων AGCO Power που ακολουθεί τα πρότυπα Stage V και θα είναι διαθέσιμος με ισχύ από 190 έως 220 ίππους. Το 7719S έλαβε στη Sima τον τίτλο «Machine of The Year» στην κατηγορία L των τρακτέρ μεσαίας ισχύος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία