BACK TO
TOP
Profi

Το «εγχείρημα» του SpreadPoint SP600 για διανομή ασβέστη

Το να κρατάς απασχολημένο το εξειδικευμένο προσωπικό κατά τους ήσυχους μήνες, είναι μια πρόκληση για πολλές αγροτικές εκμεταλλεύσεις. Προκειμένου να παραμείνει ζεστή η ομάδα, η οικογένεια Kane στηρίζεται στη μηχανική της τεχνογνωσία για την κατασκευή ενός διανομέα ασβέστη με το όνομα SP600.

main-pic

Βασίλης Σοφός

18
0

Μόλις συνειδητοποίησαν το πόσο σημαντικό είναι να έχει κανείς ένα αξιόπιστο μηχάνημα για την διανομή ασβέστη, πατέρας και γιος, οι Noel και Richard Kane, μπήκαν στον πειρασμό να κατασκευάσουν την δική τους μηχανή. Μάλιστα το μακροπρόθεσμο πλάνο τους είναι να αναπτύξουν μια γκάμα ψεκαστικών κάτω από την σημαία της SpreadPoint.

Όταν κανείς δουλεύει περισσότερο από 4.000 στρέμματα γης με εκτατικές καλλιέργειες, από μόνη της η ανάγκη ενός μηχανήματος, δεν αρκεί για να πυροδοτήσει το ενδιαφέρον των δυο αντρών για το συγκεκριμένο εγχείρημα. Συμβάλει σε αυτό και η ευκαιρία να κρατήσουν απασχολημένο το προσωπικό της εκμετάλλευσης και τους πιο ήσυχους μήνες. Επισκεφτήκαμε την Point View Farm στο Co Down για να δούμε το δεύτερο SP600 από κοντά, που μόλις βγήκε από το εργαστήριο.

Όπως θα μπορούσε να αποκαλύπτει και η ονομασία του, ο διανομέας SP600 είναι ένα μηχάνημα των 6.000 λίτρων, αρκετή δηλαδή χωρητικότητα για την διαχείριση 10 τόνων και παραπάνω ασβέστη.

Ποια είναι η SpreadPoint

Με έδρα την εταιρεία Point View Farm, η Spread Point ιδρύθηκε από τον πατέρα Noel και τον γιο Richard, Kane. Σύμφωνα με τους ιδρυτές της, πολλές από τις κατασκευαστικές διαδικασίες του μηχανήματος γίνονται μέσα στο ίδιο το αγρόκτημα.

Περισσότερα στο Profi Μαρτίου που κυκλοφορεί.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία