BACK TO
TOP
Profi

«Έτοιμο το έδαφος» για την αυτόνομη οδήγηση λέει η Krone

Στόχος της εταιρείας είναι να καταφέρει να συγκεντρώσει όλες τις δραστηριότητες στις νέες εγκαταστάσεις στο βιομηχανικό πάρκο Lingen στη Γερμανία.

krone_future_lab_1

Βασίλης Σοφός

31
0

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής των νέων εγκαταστάσεων της εταιρείας κατασκευής γεωργικού εξοπλισμού και μηχανημάτων Krone στο βιομηχανικό πάρκο Lingen στη Γερμανία.

Σχολιάζοντας το έργο, ο διευθυντής του ομίλου, Μπέρναντ Κρόνε, δήλωσε: «Θέλουμε να συγκεντρώσουμε όλες τις δραστηριότητες πιστοποίησης και δοκιμών των μελλοντικών μας μηχανημάτων σε μια εγκατάσταση, μια κεντρική μονάδα.

Αναλυτικότερα, η νέα εγκατάσταση ονομάζεται Krone Future Lab και μέσα σε αυτή θα διενεργούνται όλες οι διαδικασίες πιστοποίησης τεχνικής καταλληλότητας κατά την εξέλιξη όλων των σύγχρονων μηχανημάτων της εταιρείας.


Tο Krone Future Lab έχει έκταση 13 εκταρίων και θα περιλαμβάνει για αρχή ειδικούς χώρους για τα μηχανήματα, εργαστήρια, χώρο δοκιμών και γραφεία.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα αυτοκινούμενα μηχανήματα και ο γεωργικός εξοπλισμός θα δοκιμάζεται και θα διαμορφώνεται εκεί με σκοπό να τηρήσει τους αυστηρούς κανονισμούς αλλά και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις που φέρουν τα μηχανήματα για την εκάστοτε χώρα.

Αξιοσημείωτο δε είναι ότι από την νέα μονάδα η εταιρεία θα παρέχει και πιστοποιητικά για την διάρκεια ζωής των μηχανημάτων, των αυτοκινούμενων μηχανών και των αξόνων που κατασκευάζονται στα εργοστάσια. Ακόμη πιο ενδιαφέρον και το νέο σχέδιο ανάπτυξης αυτόνομης οδήγησης που έχει στα σκαριά η Krone. Κάνοντας όλες τις δοκιμές εντός της νέας εγκατάστασης.


«Με τη νέα μονάδα όλες οι δραστηριότητες θα συγκεντρωθούν εκεί και η ανταλλαγή τεχνογνωσίας θα γίνεται πιο εύκολα», δήλωσε ο διευθυντής του ομίλου, Μπέρναντ Κρόνε.

Αξίζει να πούμε μάλιστα ότι το νέο κέντρο της Krone βρίσκεται πολύ κοντά στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών του Όσναμπρακ και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού η εταιρεία διατηρεί αγαστή σχέση με την πανεπιστημιακή κοινότητα, φυσικά, για την παροχή τεχνογνωσίας προς όφελος των μηχανημάτων Krone.

Για την ιστορία, το Krone Future Lab έχει έκταση 13 εκταρίων και θα περιλαμβάνει για αρχή ειδικούς χώρους για τα μηχανήματα, εργαστήρια, χώρο δοκιμών και γραφεία, μια επένδυση που στοιχίζει στην Krone 20 εκατομμύρια ευρώ. Και οι επενδύσεις συνεχίζονται.

Πηγή: Agriland

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία