BACK TO
TOP
Profi

Ασφάλεια στην εργασία µε τα δενδροκοµικά TGF της Antonio Carraro

Το µοντέλο TGF είναι ένα τρακτέρ µονοκόµµατο, µονής κατεύθυνσης, µε διαφορετικούς τροχούς εµπρός και πίσω και µε χαµηλό κέντρο βάρους.

carraro_1

261
0

Είναι ένα από τα πιο τρανά παραδείγµατα για το πώς ένα συµπαγές τρακτέρ µπορεί να προσφέρει την ίδια ευρυχωρία και άνεση στην οδήγηση όπως ένα παραδοσιακό τρακτέρ.

Αυτή τη στιγµή, το Antonio Carraro TGF αντιπροσωπεύει το χαµηλότερο τρακτέρ για αµπελώνες και οπωρώνες στην κατηγορία του, µε το ελάχιστο ύψος στο καπό να είναι 112/125 cm, ανάλογα µε τους τροχούς που φοράει, και το ελάχιστο ύψος µε χειριστή να είναι 167 εκ. µε µέσο ύψος του οδηγού να είναι στα 175 εκ..

Το κοντό µεταξόνιο του TGF είναι έτσι κατασκευασµένο, ώστε να προσφέρει µικρό κύκλο περιστροφής, µέγιστη σταθερότητα, έλξη και άνεση και στον χώρο εργασίας, και κατά την κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο. Παρά τον όγκο των νέων 3Β Common Rail κινητήρων, χάρη στα νέα DPF φίλτρα, το ύψος του καπό παραµένει το ίδιο, έχοντας έτσι πλεονέκτηµα όταν γίνονται εργασίες σε καλλιέργειες µε πυκνό φύλλωµα, προσφέροντας άριστη ορατότητα µπροστά. 

Η καµπίνα Protector 100 µε την οποία είναι εξοπλισµένο είναι κατάλληλη για εργασίες σε πυκνό και χαµηλό φύλλωµα και στενές γραµµές. Το µέγιστο ύψος φτάνει τα 174 εκ. – 182 εκ. ανάλογα τους τροχούς. H καµπίνα Super-Low-Profile Protector 100, είναι η χαµηλή καµπίνα, η οποία συνδυάζει άνεση και ορατότητα, µε την µέγιστη µόνωση του χειριστή από το εξωτερικό περιβάλλον. Είναι ασφαλείας (χωρίς αψίδα) και διαθέτει πιστοποίηση Κατηγορίας 4, η οποία εξασφαλίζει την µέγιστη προστασία του χειριστή από βλαβερές ουσίες όπως φάρµακα, σκόνες, αέρια και ατµούς κατά τη διάρκεια της εργασίας και των ψεκασµών.

Περισσότερα θέματα τεχνολογίας στο Profi που κυκλοφορεί το Σάββατο 1 Ιουνίου με την Agrenda
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία