BACK TO
TOP
Profi

Χαµηλωµένο για υψηλές αποδόσεις στα ορεινά το Massey Ferguson 3700 AL

Θέλοντας να αυξήσει τις επιλογές που προσφέρει σε µοντέλα κάτω των 100 ίππων, η MF διαθέτει πλέον στην αγορά τη νέα Σειρά 3700 AL. Όπως λέει και το όνοµά της είναι βασισµένη στη Σειρά 3700, µε το «AL» να µεταφράζεται σε πιο πλατύ και πιο µακρύ σασί και πιο µεγάλη και χαµηλή καµπίνα για ορεινές εφαρµογές. Εξού και το «AL», δηλαδή Alpine (Αλπικό).

30-31

177
3

Η νέα Σειρά, φιλοδοξεί να συµπληρώσει τα κενά που υπάρχουν στην ευρωπαϊκή αγορά σε σχέση µε τρακτέρ, µε χαµηλή καµπίνα και χαµηλό κέντρο βάρους για λοφώδεις συνθήκες. Συγκεκριµένα το ύψος της καµπίνας είναι 2,44 µέτρα, ένα από τα χαµηλότερα στην αγορά υποστηρίζει η Massey Ferguson.

Η σειρά MF 3700 AL έχει παρόµοιο µέγεθος σασί µε την σειρά MF 4700, αλλά µε υψηλότερες τεχνικές προδιαγραφές, συµπληρώνει η κατασκευάστρια εταιρεία.  Αποτελείται από 3 διαφορετικά µοντέλα 75, 85 και 95 ίππων, διαθέσιµα µε καµπίνα επίπεδου πατώµατος ή καµπίνα χαµηλού ύψους.

Κινητήρας και υδραυλικά

∆ιατηρώντας κάποια χαρακτηριστικά της σειράς MF 3700 VSF, ο κινητήρας είναι τετρακύλινδρος µε χωρητικότητα 3,4 Lt όπου αποδίδει την µέγιστη ροπή στις 1500 rpm και την µέγιστη ισχύ στις 2000 rpm, ενώ είναι διαθέσιµη η έκδοση Efficient στον βασικό εξοπλισµό. Παράλληλα εξοπλίζεται µε το µοναδικό στην κατηγορία ηλεκτροϋδραυλικό πολυλειτουργικό joystick για τον χειρισµό του τρακτέρ µε την MF να υποστηρίζει ότι η υψηλή υδραυλική παροχή είναι κατάλληλη για αποτελεσµατική εργασία, η οποία γίνεται υπό εξαιρετική όπως λέει ορατότητα. Η συντήρηση του κινητήρα στις 600 ώρες και του σασµάν στις 1200 ώρες µειώνει τα λειτουργικά κόστη και τον χρόνο διακοπής λειτουργίας του ελκυστήρα. Επιπρόσθετα η υδραυλική παροχή 125 λίτρων/λεπτό, µε 4 βαλβίδες οι οποίες ελέγχονται ηλεκτροϋδραυλικά, η ανυψωτική ικανότητα 3.000 κιλών του οπίσθιου συστήµατος ανάρτησης τριών σηµείων και η δεξαµενή καυσίµων µε µέγιστη χωρητικότητα 105 λίτρων εγγυώνται σύµφωνα µε τη Massey Ferguson την υψηλή παραγωγικότητα της νέας αυτής Σειράς.

Κιβώτιο ταχυτήτων

Όλα τα µοντέλα της σειράς MF 3700 AL είναι εξοπλισµένα µε το σύστηµα µετάδοσης κίνησης 24x12 µε ηλεκτροϋδραυλική ρεβέρσα και SpeedShift. Οι τρεις βαθµίδες µε τις τέσσερις ταχύτητες και το Speedshift επιτρέπουν ένα µεγάλο εύρος συνδυασµών µετάδοσης κίνησης ανάλογα µε το είδος της εργασίας. Η έρπουσα στον βασικό εξοπλισµό, η οποία είναι µέρος των τριών βαθµίδων, επιτρέπει τη λειτουργία σε πολύ χαµηλές ταχύτητες (500 µ./ώρα). Η ηλεκτροϋδραυλική ρεβέρσα και το Speedshift επιτρέπει την αλλαγή ταχυτήτων χωρίς την χρήση του συµπλέκτη σε κάθε βαθµίδα. Το πολυλειτουργικό Joystick της Massey Ferguson προσδίδει µεγαλύτερη άνεση στον χειριστή µε την αλλαγή κατεύθυνσης και το σύστηµα Speedshift (Hi/Lo).

Σχόλια (3)
Προσθήκη σχολίου

01-07-2023 22:34Nobbyip

<a href=https://cialiss.makeup>cialis from india</a> The 21 gene recurrence score Oncotype DX has been widely adopted as a gene expression profile that can risk stratify patients with hormone receptor positive, HER2 neu negative breast cancer as having either low risk disease that can be controlled with adjuvant endocrine therapy alone or biologically aggressive disease that will benefit from chemotherapy as well

Απάντηση

16-03-2023 15:13blootte

1996; 24 5 688- 692 PubMed Google Scholar <a href=http://propecia.bond>finasterid</a>

Απάντηση

11-06-2019 18:10Κωνσταντινος

Το τελειο μηχανημα

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία