BACK TO
TOP
Profi

Η Massey Ferguson με αναβαθμισμένη άνεση και ευελιξία

Η Massey Ferguson, παγκόσμιο brand της AGCO, παρουσιάζει με υπερηφάνεια ποικίλες νέες επιλογές για τις σειρές τρακτέρ MF 4700, MF 5700, και MF 6700, που βελτιώνουν την άνεση, την παραγωγικότητα και την ευελιξία και παράλληλα ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών σε αυτό το σημαντικό τμήμα της αγοράς, με κινητήρες κάτω των 130 ίππων.

masseyferguson-mf5410gallery-3

69
0

Εκτός από τα πνευματικά φρένα τρέιλερ διπλού κυκλώματος, που έχουν εξελιχθεί για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού ‘Tractor Mother Regulations’ (TMR), η Massey Ferguson προσθέτει τώρα την επιλογή νέων υδραυλικών φρένων τρέιλερ διπλού κυκλώματος, με θύρα σύνδεσης ABS για τα μοντέλα MF 4700, MF 5700, και MF 6700.

Αυτή η επιλογή διατίθεται τώρα για όλα τα μοντέλα με καμπίνες και για τρακτέρ πλατφόρμες MF 4700 από το Μάρτιο του 2019. Μία οικονομική εναλλακτική λύση έναντι της πνευματικής έκδοσης, το σύστημα αυτό ενισχύει γκάμα και τη θέση της Massey Ferguson σε μία αγορά με ευαισθησία σε θέματα τιμής. Το νέο υδραυλικό σύστημα είναι συμβατό με τρέιλερ εφοδιασμένα με υδραυλικά φρένα μονού κυκλώματος.

Εμπρόσθιος υδραυλικός βραχίονας εργοστασιακής τοποθέ-τησης στα μοντέλα MF 5700 Dyna-4

Η Massey Ferguson προσφέρει τώρα επίσης έναν εμπρόσθιο υδραυλικό βραχίονα εργοστασιακής τοποθέτησης για μοντέλα MF 5700 Dyna-4, που κατασκευάζονται στο Beauvais. Η διπλή λειτουργικότητα αυξάνει την ευελιξία και τις επιδόσεις, κάτι που μεγιστοποιεί την επένδυση κάνοντας τα τρακτέρ της Massey Ferguson ακόμα πιο ανταγωνιστικά στην αγορά.

Με ικανότητα ανύψωσης 2.525kg στο άκρο της μπίλιας, διαθέτει ανάρτηση στάνταρ για βελτιωμένη άνεση. Ο εμπρός  υδραυλικός βραχίονας μπορεί να ρυθμίζεται σε τρεις θέσεις – σταθερή, αιωρούμενη, ή για μεταφορά. Όλες οι υδραυλικές λειτουργίες μπορούν να χρησιμοποιούνται με κλειδωμένο το εμπρός σύστημα.

Για αυξημένη ευελιξία σε περιορισμένους χώρους, οι βραχίονες μπορούν να αναδιπλώνονται όταν δεν χρησιμοποιούνται. Ο εμπρόσθιος βραχίονας διατίθεται με ή χωρίς σετ υδραυλικών συνδέσμων και ηλεκτρική φίσα.

Οι σειρές MF 4700, MF 5700 και MF 6700 διαθέτουν μοντέρνα σχεδίαση 21ου αιώνα, που προσφέρει στην καλύτερη απόδοση στη μεγαλύτερη κατηγορία τρακτέρ της αγοράς.

Εύχρηστα, με άριστη πρόσβαση στη καμπίνα, άνεση και εργονομία, τα τρακτέρ προσφέρουν επίσης κορυφαία χαρακτηριστικά, όπως μνήμη στροφών κινητήρα και ανάρτηση καμπίνας (για τα μοντέλα MF 5700 Dyna-4).

Άλλα χαρακτηριστικά και επιλογές προσφέρουν κορυφαία εργονομία και άνεση για περαιτέρω ενίσχυση της απόδοσης. Για εργασίες με τον εμπρός φορτωτή, η προαιρετική οροφή Visio προσφέρει εξαιρετική ορατότητα. Οι επιδόσεις αναβαθμίζονται περαιτέρω με το πολύ αποδοτικό προαιρετικό, υδραυλικό σύστημα Combined Flow 100 λίτρων/λεπτό, σε συνδυασμό με τους εύχρηστους μοχλούς Power Shuttle και Power Control.

Τα νέα στοιχεία εξοπλισμού αποδεικνύουν τη συνεχή προσήλωση της Massey Ferguson στην ικανοποίηση των υψηλών απαιτήσεων των τωρινών και μελλοντικών πελατών.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία