BACK TO
TOP
Profi

Μικρό και ευέλικτο το Fendt 300 Vario και µε ενσωµατωµένες τεχνολογίες για εργονοµία

Το Fendt 300 Vario είναι ένα µικρό τρακτέρ το οποίο επιτρέπει στον χειριστή να εκτελεί τις καθηµερινές του εργασίες µε µεγαλύτερη ευελιξία και αποδοτικότητα.

fend_300

50
0

Τα µηχανικά σύνολα της σειράς 300 Vario αποδίδουν από 113 έως 143 hp, µε την κορυφαία έκδοση να πετυχαίνει µέγιστη ταχύτητα 40 χλµ/ώρα. Ο κινητήρας AGCO Power των 4,4 λίτρων αποδίδει τη µεγαλύτερη ισχύ και ροπή από τα μοντέλα της σειράς ενώ τα ρακτέρ γενικής χρήσης έχουν εξαιρετικά χαµηλή κατανάλωση καυσίµων σύµφωνα µε την κατασκευάστρια εταιρεία: Το χαµηλό ονοµαστικό φάσµα στροφών των 2.100 σ.α.λ., η νέα µονάδα ψυγείου και το φίλτρο αέρα υψηλής απόδοσης εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση και χαµηλή κατανάλωση.

Το αδιαβάθµητο κιβώτιο µετάδοσης κίνησης Vario υπόσχεται άνεση κύλισης και δυνατότητες εξοικονόµησης. Ο χειριστής µπορεί να οδηγήσει από τα 0,02 χλµ/ώρα έως τη µέγιστη ταχύτητα των 40 χλµ/ώρα χωρίς αλλαγή σχέσης.

Αυτό σηµαίνει ότι µπορεί πάντοτε να δουλεύει µε την ακριβή ταχύτητα που ταιριάζει στην εργασία που κάνει, επιτυγχάνοντας βελτιωµένες επιδόσεις που θα ήταν αδιανόητες για κιβώτια τύπου power shift, υποστηρίζει η Fendt.

Το τρακτέρ οδηγείται πολύ εύκολα, είτε µέσω του joystick είτε µε το πεντάλ γκαζιού. Το αδιαβάθµητο κιβώτιο µετάδοσης κίνησης και ο κινητήρας των τρακτέρ Vario έχουν σχεδιαστεί µε γνώµονα τη χαµηλή κατανάλωση καυσίµου.

Οι σωστές στροφές για τους άξονες των PTO µπορούν να ρυθµίζονται εύκολα µε τη χρήση των πλήκτρων του Variocentre: Ταχύτητες 540, 540 E και 1000 σ.α.λ. (προαιρετικά διατίθεται έκδοση µε ταχύτητα συγχρονισµένη µε την ταχύτητα πορείας (Ground Speed PTO) για το οπίσθιο PTO. Τα εξωτερικά χειριστήρια στον οπίσθιο λασπωτήρα είναι ιδιαιτέρως πρακτικά. Η έκδοση Eco 540E είναι ιδανική για ελαφριές εργασίες, καθώς εξασφαλίζει εξοικονόµηση καυσίµου µε τον κινητήρα να λειτουργεί σε χαµηλό φάσµα στροφών. Οι άξονες PTO των τρακτέρ Fendt 300 Vario προσφέρουν εξαιρετική απόδοση καθώς η µετάδοση ισχύος στον άξονα εξόδου του PTO γίνεται µέσω απευθείας µετάδοσης κίνησης από το κιβώτιο Vario.

Μελετηµένα ως την τελευταία λεπτοµέρεια, αλλά πάντα µε γνώµονα το σύνολο όλες οι σειρές τρακτέρ της Fendt συνδυάζουν τον διαισθητικό χειρισµό µε τη λειτουργικότητα. Όλα τα λειτουργικά στοιχεία που συνθέτουν το Varioterminal, το joystick, ο µοχλός Crossgate, οι διακόπτες βραχίονα και το πληκτρολόγιο µεµβράνης, είναι εργονοµικά διατεταγµένα στο Variocentre.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία