BACK TO
TOP
Profi

Αποφύλλωση χωρίς τραυματισμούς στα σταφύλια με τον εξοπλισμό της ID David

Το μηχάνημα αποφύλλωσης διαθέτει έναν αισθητήρα χλόης ο οποίος ρυθμίζει αυτόματα τη θέση της κεφαλής (μέσα-έξω) για την προστασία των σταφυλιών.

184975-13201580__2_

Βασίλης Σοφός

50
0

Αποδοτική αποφύλλωση χωρίς να προκαλεί τραυματισμούς στα σταφύλια υπόσχεται ο αποφυλλωτής της εταιρείας ID David διαθέτοντας χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης αμπελουργίας.

Η κεφαλή αποφύλλωσης με την οποία είναι εξοπλισμένος μπορεί να μετακινηθεί πάνω-κάτω, μέσα-έξω και να της δοθεί γωνία 220 μοιρών με υδραυλικές κινήσεις, ενώ σύμφωνα με τη κατασκευάστρια εταιρεία, μπορεί επίσης να μετακινηθεί στην άλλη πλευρά (για παράδειγμα από τα αριστερά στα δεξιά) επιτρέποντας την αποφύλλωση της μίας μόνο πλευράς (π.χ ανατολικής) χωρίς να χρειάζεται ο ελκυστήρας να μπαίνει στην κάθε σειρά από την μία πλευρά.

Άλλα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στον αποφυλλωτή είναι η κεφαλή που είναι κατασκευασμένη από ανοιξείδωυο ατσάλι. Προαιρετικά ο χειριστής μπορεί να τοποθετήσει μικρό κορφολογητή πάνω στη κεφαλή μπροστά έτσι ώστε να καθαρίζει το πεδίο αποφύλλωσης από τα εξέχοντα βλαστάρια, ενώ ο αποφυλλωτής μπορεί να λειτουργήσει με αυτόνομη μονάδα υδραυλικής παροχής με ψυγείο λαδιού, όταν η παροχή λαδιού δεν επαρκεί.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία