BACK TO
TOP
Profi

Το υβριδικό μοντέλο εκμηχάνισης συστήνεται στην Agritechnica

Πρόκειται αναμφισβήτητα για το σημαντικότερο γεγονός στο καλεντάρι των εκθέσεων αγροτικών μηχανημάτων παγκοσμίως. Η Agritechnica ετοιμάζεται να υποδεχθεί το κοινό της 10-16 Νοεµβρίου και αν είναι κάτι τώρα που ξεχωρίζει αυτή τη φορά στην έκθεση είναι ο εξοπλισµός για το «υβριδικό» µοντέλο στις αροτραίες καλλιέργειες. Πρόκειται ουσιαστικά για τεχνικές που βρίσκονται ανάµεσα στις συµβατικές και τις βιολογικές µεθόδους παραγωγής, καθώς αγρότες και εταιρείες µηχανηµάτων προετοιµάζονται για ένα µέλλον µε περιορισµούς ή ακόµα και απαγορεύσεις στη χρήση φυτοπροστατευτικών και λιπασµάτων στην Ευρώπη. Οι Amazone, Lemken, Zurn, Kuhn και Κverneland ήδη το τελευταίο 12µηνο έχουν εµπλουτίσει το χαρτοφυλάκιό τους µε σχετικά παρελκόµενα που θα παρουσιαστούν στο Αννόβερο.

hanover-agritechnica-2019_large

10
0

Μερικές από τις παρουσιάσεις στην έκθεση που ξεχωρίζουν είναι οι παρακάτω:

Με χαµηλωµένο καπό και πανοραµική θέα έρχονται τα νέα 6M της John Deere

Τα τελευταία µοντέλα John Deere 6M, περιλαµβάνουν νέα τετρακύλινδρα µοντέλα από 90 έως 120 ίππους. Περιγράφονται ως τα πιο συµπαγή 6M µέχρι στιγµής, καθώς διαθέτουν κοντό µεταξόνιο 2,4 µέτρων και ακτίνα στροφής 4,35 µέτρων. Το χαµηλό και µαζεµένο καπό προσφέρει πολύ καθαρή θέα µπροστά.

 

 

Ειδική έκδοση Next Edition
για 4 µοντέλα της Massey Ferguson

 

Η αποκλειστική έκδοση Next Edition διατίθεται τώρα με τέσσερα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της Massey Ferguson και συγκεκριμένα με τα MF 5711 S Dyna-4 (110 ίπποι), MF 5713 S Dyna-4 (130 ίπποι), MF 7720 S Dyna-VT (200 ίπποι), MF 7726 S Dyna-VT (255 ίπποι).

Η Massey Fer-guson δημιούργησε τις εκδόσεις Next Edition συνδυάζοντας στοιχεία των τρακτέρ MF 5700 S Essential και MF 7700 S Exclusive με βελτιωμένα χαρακτηριστικά επιδόσεων και άνεσης.

Τα μοντέλα Next Edition διατίθενται για παραγγελία από 1ης Οκτωβρίου, 2019 και θα εκτίθενται στο περίπτερο της Massey Ferguson στην Agritechnica 2019, Hall 20 Stand B14c.

 

Continental ProVis

 

Η δεύτερη γενιά του συστήματος ψηφιακής κάμερας ProVis 360 παρέχει στους οδηγούς πανοραμική θέα του μηχανήματος, σε ανάλυση HD σε μία οθόνη αφής. Σχεδιάζεται να βγει στο εμπόριο το 2020 και σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, στο μέλλον αναμένεται να ενσωματώνει περαιτέρω καινοτομίες, επιτρέποντας επιπλέον πληροφορίες όπως ραντάρ, δεδομένα για την πίεση των ελαστικών και εντοπισμός εμποδίων, να φτάνουν μέσα στο σύστημα.

 

Εφαρµογή για ελαστικά
Nokian Tyres Intuitu

 

H Nokian Tyres κυκλοφόρησε µία εφαρµογή για την εισαγωγή δεδοµένων µέσω αισθητήρων για τη λειτουργία των ελαστικών και τη διασύνδεση των προϊόντων. Η λύση Nokian Tyres Intuitu θα προσφερθεί αρχικά µόνο για τα ελαστικά αγροτικής χρήσης. Στόχος είναι οι µικροµεσαίες επιχειρήσεις εργοληψίας και οι αγροτικές εκµεταλλεύσεις.

 

 

Ανάµεσα στις ναυαρχίδες της αγοράς τα τρία νέα Arbos 7000

 

 

Μια σκάλα πάνω από τη Σειρά 5000, τα τρία νέα µοντέλα-ναυαρχίδες 7000 της εταιρείας παίρνουν τη θέση που τους αξίζει στην Agritechnica και ξεκινούν την εµπορική τους πορεία. Μπορεί να µην είναι η πρώτη φορά που τα Arbos της Σειράς 7000 παρουσιάζονται στην Agritechnica αλλά φέτος η εταιρεία επισηµοποιεί την µαζική παραγωγή των µοντέλων, τα οποία θα ριχτούν στην αγορά των τρακτέρ της κατηγορίας των 220-260 ίππων στις αρχές του 2020.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία