BACK TO
TOP
Profi

Το profi γιορτάζει µε ένα διεθνές workshop για τα 30 του χρόνια

Το διεθνές brand profi, γιορτάζει φέτος τα 30 του χρόνια, έχοντας αισίως παρουσία σε 10 χώρες µετρώντας παράλληλα πολλές ακόµα συνεργασίες στην Ευρώπη αλλά και παγκοσµίως. Παιδί της ίδιας οικογένειας, η ελληνική έκδοση κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2005, από τον όµιλο Green Box µετά από διαπραγµατεύσεις µε τον γερµανικό εκδοτικό οίκο Landwirtschaftsverlag GmbH.

Agrar-Marketing-Award_profi-Evening1

11
0

Με την ευκαιρία αυτή και στα πλαίσια της έκθεσης αγροτικών µηχανηµάτων, Agritechnica στη Φρανκφούρτη η οικογένεια του profi διοργανώνει στις 14 Νοεµβρίου ένα ειδικό workshop, µε προσκεκληµένους όλους τους συντελεστές του από Γερµανία, Μ. Βρετανία, Ελλάδα, Ρωσία, Τουρκία, Λετονία, Εσθονία, Λιθουανία, Ουγγαρία και Πολωνία για µία συζήτηση γύρω από την ευρωπαϊκή γεωργία και τον ειδικό αγροτικό τύπο. Πριν το workshop, θα προηγηθούν τα βραβεία Agrar Marketing που διοργανώνονται από τον εκδοτικό οίκο του profi, και επιβραβεύουν τις καλύτερες καµπάνιες στους τοµείς αγροτικών µηχανηµάτων, γεωργίας, κτηνοτροφίας και υπηρεσιών. Κατά τη διάρκεια του event, οι παρευρισκόµενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και µία παράσταση από το Chinese National Circus.

Παράλληλα αναµένεται να ανακοινωθεί η συνταξιοδότηση στο τέλος του έτους του διευθυντή σύνταξης του profi, Manfred Neunaber

Διαβάστε περισσότερα στο Profi Νοεμβρίου, που κυκλοφορεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου αποκλειστικά με την Agrenda
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία