BACK TO
TOP
Profi

Στην ενιαία πλατφόρμα διαχείρισης DataConect εντάσσονται οι John Deere, Claas, CNH και 365FarmNet

Η συνεργασία επιτρέπει στους αγρότες που εργάζονται με γεωργικά μηχανήματα John Deere, CLAAS, New Holland, Case IH ή Steyr να έχουν εύκολη πρόσβαση και να βλέπουν τα βασικά στοιχεία των δεδομένων των μηχανημάτων τους από μια ενιαία διαδικτυακή πλατφόρμα χωρίς να χρειάζονται οποιοδήποτε πρόσθετο υλικό ή λογισμικό.

DataConnect_mit_CNH_Industrial

Βασίλης Σοφός

9
0

Ένα από τα βασικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η αγροτική κοινότητα των αγροτών στο να αξιοποιούν στο έπακρο τα δεδομένα τους, που συλλέγονται σε ένα μεικτό στόλο, αποτελεί ο διαμοιρασμός αυτών των πληροφορίών μεταξύ των διαφόρων μηχανημάτων.

Με την εισαγωγή του DataConnect, οι αγρότες θα μπορούν τώρα να ανταλλάσσουν και να βλέπουν τα δεδομένα των μηχανημάτων τους με την ασφαλή τηλεματική πλατφόρμα, χωρίς να χρειάζεται να αλλάζουν διαδικτυακές πλατφόρμες ή να μεταφέρουν δεδομένα από το ένα σύστημα στο άλλο.

Η πρωτοβουλία είναι προϊόν συνεργασίας μεταξύ της John Deere, της Claas, της CNH Industrial και της 365FarmNet. Σε αυτά τα δεδομένα περιλαμβάνονται η τρέχουσα και προηγούμενη θέση του μηχανήματος, τα τρέχοντα επίπεδα καυσίμου, η κατάσταση λειτουργίας και η ταχύτητα των συνδεδεμένων μηχανημάτων, όλα μέσω της πλατφόρμας που προτιμούν οι αγρότες, όπως το John Deere Operations Center, το AFS Connect, το MyPLM Connect, το CLAAS Telematics και το 365FarmNet.

Ως μέλη και υποστηρικτές του Οργανισμού Ηλεκτρονικής Γεωργικής Βιομηχανίας (AEF), η John Deere, η Claas, η CNH Industrial και η 365FarmNet έχουν στόχο να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τον οργανισμό για να προάγουν -μια βάσει συγκεκριμένων προτύπων- αρχιτεκτονική διασύνδεσης των δεδομένων, παρόμοια με το ISOBUS, σε ολόκληρη τη βιομηχανία αγροτικού εξοπλισμού. Άλλες κατασκευάστριες αγροτικών μηχανημάτων, προμηθευτές λογισμικού, ενώσεις και επιτροπές δημιουργίας προτύπων είναι ευπρόσδεκτοι-όπως αναφέρεται- να βοηθήσουν στην ανάπτυξη και συμμετοχή στην πλατφόρμα η οποία θα γίνει on-line μέσα στο 2020.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία