BACK TO
TOP
Profi

Το βαρέως τύπου χορτοσυνθλιπτικό QuattroLink 5387MT των 8,75 μέτρων στην γκάμα της Kverneland

Το 5387MT στηρίζεται στην πλατφόρμα της Σειράς 5300 και περιλαμβάνει καθιερωμένα χαρακτηριστικά όπως είναι το SemiSwing και και η διπλή ρύθμιση της πλάκας σύνθλιψης.

5387MT-750px

Βασίλης Σοφός

18
0

Η Kverneland επέκτεινε περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο των τριπλών χορτοσυνθλιπτικών προσφέροντας το το βαρέως τύπου 5387MT. Αποτελεί έναν συνδυασμό 8,75 μέτρων με την καινοτόμα ανάρτηση QuattroLink να είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις παραγωγικές ημέρες.

Το 5387MT αποτελείται από δύο 3,2 μέτρων συνθλιπτικές μονάδες, η κάθε μία με 8 κυκλικούς δίσκους, για τρακτέρ που ξεκινούν από 180 ίππους. Το μηχάνημα είναι διαθέσιμο με απλό μηχανικό έλεγχο ως στάνταρ ή με το προαιρετικό χειριστήριο ComfortControl με ηλεκτροϋδραυλικό δίπλωμα.

Η ανάρτηση QuattroLink παρέχει ακριβή ικανότητα ακολουθίας εδάφους και εξαιρετικά εύκαμπτο εύρος εργασίας. Το σύστημα ανάρτησης με τέσσερις βραχίονες παρέχει στην μονάδα κοπής εξαιρετική ευελιξία προσαρμογής σε απαιτητικά περιγράμματα εδάφους.

Το μοτίβο κοπής είναι εύκαμπτο με κατακόρυφη περιοχή εργασίας 400 mm προα τα επάνω και 300 mm προς τα κάτω και εγκάρσια περιοχή προσαρμογής 30 μοιρών ComfortControl με ηλεκτροϋδραυλικό δίπλωμα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία