BACK TO
TOP
Profi

Ποντάρουν πολλά οι Γάλλοι στον Manitou MLA-T 533-145 V

Πριν λίγα χρόνια, αν κάποιος ήθελε έναν µεγάλο τηλεσκοπικό φορτωτή, είχε δύο επιλογές: έναν JCB ή έναν Manitou. Η γαλλική φίρµα µπορεί να έχασε µερίδια µε το βραχύβιο Mani-Rock, ωστόσο έρχεται τώρα µε το νέο MLA-T 533-145 V που δοκιµάζεται στο profi Δεκεμβρίου, να ανακτήσει το έδαφος.

col_PT_ManitouMLA_011_id116809

Γιώργος Κοντονής

10
0

Το 2017 η Manitou εντυπωσίασε το κοινό της έκθεσης Lamma 2017, αποκαλύπτοντας τον πρωτότυπο τηλεσκοπικό φορτωτή MLA-T 533-145 V+. Σηµαντικά τεχνικά χαρακτηριστικά του µοντέλου η ικανότητα φόρτωσης των 3,3 τόνων, το ύψος ανύψωσης των 5,2 µέτρων και ο κινητήρας της Deutz απόδοσης 143 ίππων. Ένας από τους λόγους που επιλέγει κάποιος αυτό το είδος φορτωτή είναι η καµπίνα. Αυτή, στη συγκεκριµένη περίπτωση είναι τοποθετηµένη πίσω από τον µπροστινό άξονα, ωστόσο η πρόσβαση θα µπορούσε να ήταν και καλύτερη.

Από τη στιγµή που ο χειριστής κάθεται στο κάθισµα τα πράγµατα είναι τελείως διαφορετικά. Η ορατότητα προς όλες τις πλευρές είναι εξαιρετική και το ίδιο ισχύει και για την εσωτερική ποιότητα κατασκευής της καµπίνας, συµπεριλαµβανοµένου και του καλού πατώµατος µε την πλαστική µοκέτα που πλένεται εύκολα. Το µπροστινό παρµπρίζ είναι µεγάλο, όχι όµως όσο το πίσω, το οποίο περιορίζει λίγο τα πράγµατα. Επίσης, η πρόσβαση στα χειριστήρια είναι πολύ καλή. Μάλιστα τα κουµπιά στο υποβραχιόνιο µε τα οποία ελέγχονται οι λειτουργίες του βραχίονα είναι εύκολα στη χρήση και φωτίζονται µε led.

Διαβάστε περισσότερα στο profi Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία