BACK TO
TOP
Profi

Συμπαγές τετρακύλινδρο σύνολο για όλες τις ανάγκες τα Case IH Luxxum

Τα μοντέλα της σειράς Case IH Luxxum ανήκουν στη μεσαία κατηγορία (από 99hp έως 117hp), για όσους δεν χρειάζονται τη μεγαλύτερη ιπποδύναμη, αλλά απαιτούν τα καλύτερα δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά σε όλες τις άλλες λεπτομέρειες.

29981015530_c051f5082e_b

Γιώργος Κοντονής

10
0

Με έως και 117 ίππους διαθέσιμους σε ένα συμπαγές τετρακύλινδρο σύνολο, υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα τρακτέρ Luxxum. Τα μηχανήματα αυτά είναι γρήγορα στον δρόμο, σταθερά στις πλαγιές, ευκίνητα στην αυλή και ευέλικτα στο κεφαλάρι. Ταιριάζουν καλά σε εργασίες φορτωτή, είναι πολύ άνετα στις πολλές ώρες στο χωράφι και διαθέτουν υδραυλικό σύστημα ικανό για να κινήσουν και να χειριστούν βαριά παρελκόμενα.

Εύκολο στη χρήση

Ένα τρακτέρ με πληθώρα τεχνικών χαρακτηριστικών δεν χρειάζεται να είναι πολύπλοκο στον χειρισμό ή δύσκολο στην οδήγηση. Με το Luxxum, έχετε διαθέσιμα πολλά από τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν στα μεγαλύτερα τρακτέρ Case IH, όπως Multicontroller, χειρόγκαζο με λειτουργία ελέγχου απόδοσης κινητήρα και joystick υδραυλικού ελέγχου. Είτε είστε εξοικειωμένοι με αυτά είτε όχι, θα διαπιστώσετε ότι σύντομα θα τα θεωρείτε δεδομένα στον χειρισμό. Η Case IH δεν προάγει την πολυπλοκότητα άνευ λόγου - στόχος μας είναι η τεχνολογία που κάνει τη ζωή ευκολότερη.

Αποδοτικό

Στην καρδιά κάθε Luxxum βρίσκεται ένας κινητήρας FPT, του ιδίου ομίλου με την Case IH, που ταυτίζεται με τις έννοιες αποδοτικότητα, οικονομία και υψηλά επίπεδα σχεδιασμού. Ο τετρακύλινδρος, τετραβάλβιδος κινητήρας 3,4 λίτρων κάθε μοντέλου Luxxum διαθέτει υπερσυμπίεση και ενδιάμεση ψύξη, σχηματίζοντας μια συμπαγή μονάδα ισχύος υψηλής απόδοσης αλλά και εξαιρετικής οικονομίας καυσίμου. Το αποτέλεσμα είναι ένα τρακτέρ με ιδανική αναλογία ισχύος προς βάρος για κάθε αγροτική εργασία, από ελαφριά εργασία με χαμηλές σ.α.λ. έως βαριές εργασίες έλξης και μεταφορές με υψηλές ταχύτητες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία