BACK TO
TOP
Profi

Οργανωμένες οι ελληνικές επιχειρήσεις μηχανημάτων παρά τις δυσκολίες στα ευρωπαϊκά εργοστάσια λόγω κορωνοϊού

Κατάλληλα οργανωµένους και σε πλήρη ετοιµότητα βρίσκει τους εισαγωγείς και κατασκευαστές αγροτικών µηχανηµάτων στην Ελλάδα η κατάσταση έκτακτης ανάγκης που έχει περιέλθει η χώρα µας λόγω του κορωνοϊού, όπως ενηµερώνουν οι µεγάλες επιχειρήσεις του χώρου.

531840_v1

Γιώργος Κοντονής

8
0

Τα τµήµατα πωλήσεων εργάζονται ασταµάτητα για την άµεση παράδοση όλων των καινούργιων µηχανηµάτων, τα τµήµατα ανταλλακτικών έχουν αυξήσει το στοκ και τα συνεργεία εξυπηρετούν µε ιδιαίτερη φροντίδα τις έκτακτες περιπτώσεις, ώστε να συνεχιστεί όσο το δυνατόν πιο οµαλά γίνεται η παραγωγική διαδικασία και η υλοποίηση των επενδυτικών προγραµµάτων. ∆υσκολίες φυσικά εντοπίζονται µετά την αναστολή λειτουργίας των εργοστασίων µηχανηµάτων στην Ευρώπη και το κλείσιµο των συνόρων, ενώ και ο αγροτικός κόσµος αισθάνεται «µουδιασµένος». Ωστόσο κάποιες αγορές που αφορούν τις ανοιξιάτικες εργασίες είναι γεγονός πως δεν µπορούν να πάνε πίσω υπό οποιανδήποτε συνθήκη.

Προτείνεται πάντως οι αγρότες για οποιαδήποτε ανάγκη να επικοινωνούν τηλεφωνικά ή µέσω e-mail µε τις επιχειρήσεις, µε τους χώρους να έχουν διαµορφωθεί κατάλληλα (π.χ προστατευτικές επιφάνειες, διαγράµµιση των χώρων εξυπηρέτησης). Ενδεικτικά, οι εταιρείες ανακοινώνουν µεταξύ άλλων τα εξής:

Agrotech S.A

∆εδοµένης της σηµαντικότητας της εργασίας των πελατών µας που προφέρουν στην εφοδιαστική αλυσίδα, δεσµευόµαστε να συνεχίσουµε να εργαζόµαστε ασταµάτητα για την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών για την άµεση κάλυψη των αναγκών που προκύπτουν. Συγκεκριµένα, το τµήµα πωλήσεων εργάζεται αδιάκοπα για την άµεση παράδοση όλων των καινούργιων µηχανηµάτων, το τµήµα ανταλλακτικών, έχει ήδη φροντίσει να αυξήσει ακόµα περισσότερο την διαθεσιµότητα σε όλα τα ανταλλακτικά γεωργικών µηχανηµάτων, ενώ το τµήµα συνεργείου, παρέχει συνεχή υποστήριξη σε οποιαδήποτε βλάβη 24 ώρες την ηµέρα 7 µέρες την εβδοµάδα σε οποιοδήποτε σηµείο της Ελλάδας. Όλα τα καταστήµατά µας εργάζονται µε το κατάλληλο προσωπικό ώστε να καλύψει οποιαδήποτε απαίτησή σας ενώ συνεχίζεται η απρόσκοπτη εξυπηρέτησή σας.

Fendt Hellas

Συνεχίζουµε να εξυπηρετούµε τουs πελάτες µαs σε όλουs τουs τοµείς µε προσωπικό ασφαλείας. Το τµήµα πωλήσεων του δικτύου µας καθώς και το τµήµα ανταλλακτικών, παραµένει στη διάθεσή σας και µπορεί να εξυπηρετήσει είτε δια τηλεφώνου είτε µέσα από οποιοδήποτε ψηφιακό µέσο. Λαµβάνουµε παραγγελίες και προµηθεύουµε πανελλαδικά. Λόγω των λειτουργικών δυσκολιών των µεταφορικών, οι παραδόσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν για λίγες ηµέρες λόγω της κατάστασης. Εποµένως, οι ηµεροµηνίες παράδοσης που καθορίστηκαν ενδέχεται να αλλάξουν λόγω ανωτέρας βίας. Το τµήµα τεχνικής υποστήριξης Fendt Hellas παραµένει στη διάθεσή σας και έτοιµο να σας εξυπηρετήσει είτε δια τηλεφώνου είτε µέσα από οποιοδήποτε ψηφιακό µέσο. Το συνεργείο θα παραµείνει κλειστό από 23/3 για το διάστηµα που ορίζουν οι αρχές. Σε επείγουσες περιπτώσειs θα είµαστε κοντά σας για τη συντοµότερη επίλυση της κατάστασης.

Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας τα στελέχη µας, έχοντας εξοπλιστεί πλήρως, θα εργάζονται σε κυλιόµενη βάση αποµακρυσµένα, διασφαλίζοντας την οµαλή συνέχιση των δραστηριοτήτων µας και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών µας. Παρακολουθούµε συνεχώς την κατάσταση και ακολουθούµε όλα τα προβλεπόµενα µέτρα και οδηγίες του Εθνικού Οργανισµού ∆ηµόσιας Υγείας για µείωση των συγκεντρώσεων. Παρακαλούµε για οτιδήποτε χρειαστείτε να προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία µε τον υπεύθυνο πωλήσεών σας ή την εταιρεία.

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς επηρεάζει η πανδημία την αγορά αγροτικών μηχανημάτων στο Profi που κυκλοφορεί 4 Απριλίου μαζί με την Agrenda

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία