BACK TO
TOP
Profi

Ειδικό αφιέρωμα στον εξοπλισμό χορτοδεσίας που πρωταγωνιστεί στην ελληνική αγορά

Τα µηχανήµατα χορτοδεσίας που ξεχωρίζουν στην εγχώρια αγορά από τις New Holland, Gallignani, Vicon και Fendt, παρουσιάζουν οι Έλληνες εισαγωγείς στις σελίδες του profi Μαΐου.

Vicon-FixBale-500-025-JPG-g6tdg6vw1v

Γιώργος Κοντονής

15
0

Υπάρχει ένα τεράστιο φάσµα κριτηρίων που οι αγοραστές των µεγάλων χορτοδετικών λαµβάνουν υπόψη τους για να δουν αν θα προχωρήσουν στην πώληση. Ενώ µερικοί δίνουν έµφαση στην παραγωγή και την πυκνότητα των δεµάτων, άλλοι θεωρούν ότι το σέρβις και η µακροζωία είναι πιο σηµαντικοί παράγοντες. Εκτός από αυτό, υπάρχει η απαίτηση για τις απαιτήσεις ισχύος και η ποιότητα της κοπής, αν το µηχάνηµα πρόκειται να χρησιµοποιηθεί για να κάνει δέµατα ενσίρωσης.

Αυτές είναι µερικές από τις σηµαντικότερες προδιαγραφές που θα πρέπει να προσέξει ένας αγοραστής όταν ψάχνει την κατάλληλη χορτοδετική για την εκµετάλλευσή του. Φυσικά κάθε ένα µηχάνηµα έχει τα υπέρ και τα κατά του, ωστόσο η βασική ερώτηση που θα πρέπει να κάνει στον ευατό του ο υποψήφιος αγοραστής είναι «τι θέλει να κάνει ακριβώς µε τη χορτοδετική».

Στις σελίδες του profi παρουσιάζονται οι προτάσεις των Ελλήνων εισαγωγέων για τις φίρµες New Holland, Gallignani, Vicon και Fendt.

Περισσότερα στο ειδικό αφιέρωμα χορτοδεσίας του profi που κυκλοφορεί το Σάββατο 2 Μαΐου μαζί με την εφημερίδα Agrenda
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία