BACK TO
TOP
Profi

Βραβευμένη για την άνεση και αποτελεσματική με τα δεμάτια η νέα New Holland BigBaler 1290 υψηλής πυκνότητας

Η νέα χορτοδετική BigBaler 1290 Υψηλής Πυκνότητας, παράγει μπάλες έως 22% υψηλότερης πυκνότητας από τις συμβατικές χορτοδετικές μεγάλων τετράγωνων δεμάτων σύμφωνα με τη New Holland, αυξάνοντας σημαντικά την απόδοση κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση.

EJUhORAUUAQ7aq-

28
0

Το νέο συλλεκτικό MaxiSweep βοηθά τη συλλογή χόρτου με μεγαλύτερους ρυθμούς, με αποτέλεσμα αυξημένη παραγωγική ικανότητα και απόδοση. Επίσης το μοναδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης SmartShift, νικητής του ασημένιου μεταλλίου στην Agritechnica, παρέχει μια ομαλή εκκίνηση με αποτέλεσμα μεγαλύτερη άνεση για τον χειριστή και προστασία υπερφόρτωσης για το τρακτέρ.

Η μοναδική πατενταρισμένη τεχνολογία δετικού Loop Master διασφαλίζει, το καλύτερο στην κατηγορία του όπως υποστηρίζει η κατασκευάστρια εταιρεία, συμπαγές δέσιμο και προστατεύει το περιβάλλον και τις ζωοτροφές εξαλείφοντας τα υπολείμματα σπάγγου. Η κοντή κοτσαδούρα εξασφαλίζει άριστη ορατότητα για τον οδηγό και ευελιξία. Ακόμη, η άνεση ενισχύεται περαιτέρω με ένα νέο περιβάλλον εργασίας για τον χρήστη που χρησιμοποιεί τη μεγάλη οθόνη αφής IntelliView IV.


Η BigBaler 1290 High Density προσφέρει ελαστικά μεγαλύτερης διαμέτρου, έως 1,4 μέτρα, που μειώνουν τη συμπίεση του εδάφους.

Μια σειρά από αυτοματοποιημένα χαρακτηριστικά, όπως η τεχνολογία IntelliCruiseTM που αυτόματα προσαρμόζει την ταχύτητα του τρακτέρ, προσθέτει στην παραγωγικότητα και την άνεση της χορτοδετικής BigBaler 1290 High Density.
 Η BigBaler 1290 Υψηλής Πυκνότητας διαθέτει τον μακρύτερο θάλαμο δεμάτων στην κατηγορία της -4,05 μέτρα- και εντυπωσιακή δύναμη εμβόλου.

Η BigBaler διαθέτει έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό που είναι ελκυστικός αλλά και λειτουργικός ταυτόχρονα.

Με 748 χιλιοστά διαδρομή, η δύναμη του κόπανου είναι σημαντικά μεγιστοποιημένη για να φτάσει σχεδόν 58% περισσότερο από τα μοντέλα Plus, για ακόμα πυκνότερα δέματα. Η BigBaler 1290 Υψηλής Πυκνότητας επίσης διατηρεί από το προηγούμενο μοντέλο όλα τα πλεονεκτήματα του ιδιαιτέρως αποδοτικού συστήματος CropCutterTM και της τεχνολογίας του θαλάμου προσυμπίεσης ειδικά κατασκευασμένου για υψηλής πυκνότητας χορτοδεσία.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά videos:

Τα μηχανήματα της New Holland διαθέτει στην ελληνική αγορά
η εταιρεία Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ (τηλ. 210 3408800)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία