BACK TO
TOP
Profi

Agronic Oy WR500: Η λιτή χορτοξηραντική των Φινλανδών

Οι πρώτες επίσημες δοκιμές ολοκληρώθηκαν για την WR500, την λιτή στη λειτουργία της χορτοξηραντική μηχανή φινλανδικής κατασκευής, η οποία απέκτησε ήδη τη φήμη που της αξίζει.

maxresdefault__1__2

Βασίλης Σοφός

14
0

Η Henderson Agri Services ολοκλήρωσε πρόσφατα το πρώτο demo της με τη φινλανδικής κατασκευής χορτοξηραντική Agronic Oy WR500 των 5 μέτρων. Πρόκειται για ένα απλό στη λειτουργία του μηχάνημα που προσαρτάται στον μπροστινό σύνδεσμο ή στον μπροστινό φορτωτή με την χρήση ενός αντάπτορα και οι δύο θημωνιές περνούν ακριβώς κάτω από το τρακτέρ μπροστά από μία χορτοδετική ή το βαγόνι.



Σύμφωνα με την εταιρεία, οι δύο ρότορες κινούνται υδραυλικά (25-35 λ./λεπτό) και η χορτοξηραντική «πατάει» στους δικούς της τροχούς, με το πλάτος εργασίας και την αλλαγή από τη θέση εργασίας στη θέση μεταφοράς να ελέγχονται από την καμπίνα του τρακτέρ.


Το πλάτος μεταφοράς του WR500 είναι 3 μέτρα και το πρώτο μηχάνημα αγοράστηκε από τον αγρότη που το υποδέχτηκε στο χωράφι του για το demo.



Ο ιδιοκτήτης της Henderson Agri Services λέει ότι η ζήτηση του μηχανήματος έχει φθάσει σε τέτοια επίπεδα που αυτή τη στιγμή μιλά με έναν μεγάλο αριθμό πιθανών αντιπροσώπων του Ηνωμένου Βασιλείου που επιθυμούν να αναλάβουν την πώληση του WR500. Επίσης, ο ίδιος δεν αποκλείει και την διάθεση, στο μέλλον, άλλων μηχανημάτων χορτονομής στην Αγγλία, τη Σκωτία και την Ουαλία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία