BACK TO
TOP
Profi

Πέντε προτάσεις με αναστρεφόμενα άροτρα για τα φθινοπωρινά οργώματα

Εδώ και πολλά χρόνια η χρήση αναστρεφόµενου αρότρου προσφέρει στον επαγγελµατία αγρότη περισσότερα οφέλη στην άροση αλλά ταυτόχρονα µειώνει τις διαδροµές και τον χρόνο που χρειαζόταν µε την χρήση ενός συµβατικού αρότρου.

kuhn_vari_master_l_on_land_3__c39_-1

171
0

Η απαγόρευση της καύσης των υπολειµµάτων οδηγεί περισσότερο τους επαγγελµατίες αγρότες στην χρήση του αρότρου, κάτι που θα τους ωφελήσει στην οµαλή υγεία του εδάφους αλλά και στην αύξηση της παραγωγής. Σηµειώνεται πως η άροση αποτελεί την εργασία που απαιτεί τις µεγαλύτερες δυνάµεις έλξης από τα τρακτέρ και ως εκ τούτου ο αγρότης θα πρέπει πριν επιλέξει, να προσέξει πρώτα τον εξοπλισµό που διαθέτει και την εκµετάλλευσή του για να υποστηρίξει την αγορά του.

 

Παράλληλα, τα παράθυρα του καιρού γίνονται όλο και περισσότερο απρόβλεπτα και ως εκ τούτου, ο αγρότης θα πρέπει να είναι σε θέση να οργώσει γρήγορα. Βάθος και συνθήκες εργασίας αποτελούν εκ των ον ουκ άνευ. Επιπλέον η σωστή επιλογή στον εξοπλισµό, αποτελεί θεµελιώδη προϋπόθεση για να ελαχιστοποιηθεί η κατανάλωση πετρελαίου και να γίνει πιο αποδοτική η χρήση των προϊόντων θρέψης. Στις επόµενες σελίδες του profi παρουσιάζονται οι προτάσεις για τα άροτρα:

Machio Unico M µε 4 αυλακωτήρες,  Kverneland 3400 S Variomat, Kuhn Vari Master On-Land, ER.MO 120 FSV Evo, Kverneland ES / LS Variomat .

Διαβάστε περισσότερα στο ειδικό αφιέρωμα για τα άροτρα του profi Οκτωβρίου που κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Οκτωβρίου μαζί με την Agrenda



Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία