BACK TO
TOP
Profi

Τα νέα μοντέλα τρακτέρ που έρχονται στην Ευρώπη το 2021

Ολοένα και περισσότερες κατασκευάστριες εταιρείες έχουν ξεκινήσει να παρουσιάζουν τα νέα τους μοντέλα τρακτέρ που θα κυκλοφορήσουν στην ευρωπαϊκή αγορά το 2021.

1o_2

295
0

Στο profi μπήκαμε πρώτοι στη θέση του οδηγού του νέου Deutz-Fahr Agrotron 8280 TTV, ενώ παρουσιάζουμε με κάθε λεπτομέρεια τη ριζική ανανέωση του best-seller της Case IH Puma MY 2021 και τη νεα γενια εξειδικευμένων τρακτέρ Fendt 200 VFP Vario.

Συγκεκριμένα, η Case ανανεώνει για πρώτη φορά τα νέα Puma 185, 200, 220 και 240, τα οποία παρουσιάστηκαν πέρυσι, επεµβαίνοντας για το 2021 σε σασµάν και εξοπλισµό φωτισµού, ενώ υπόσχεται µεγαλύτερα διαστήµατα σέρβις προσφέροντας µεγαλύτερη οικονοµία στα λειτουργικά κόστη που επιβαρύνουν τους ιδιοκτήτες. Πιο συγκεκριµένα, τα Case Puma του 2021 έρχονται µε ανασχεδιασµένο καπό και βελτιωµένα φώτα εργασίας led κάτω από τα κύρια φωτιστικά σώµατα, χαρακτηριστικό που βοηθάει τον χειριστή να αντιµετωπίσει µε ασφάλεια τις δύσκολες συνθήκες εργασίας τη νύχτα.

Από την άλλη, τη νέα γενιά εξειδικευµένων τρακτέρ Fendt 200 VFP Vario, παρουσίασε η γερµανική εταιρεία τον περασµένη µήνα. Πρόκειται για την πρώτη σειρά «all around» µοντέλων µε ενσωµατωµένο διαισθητικό λειτουργικό σύστηµα FendtONE. ∆ιαθέτει ολοκαίνουργιο σχεδιασµό, νέα τεχνολογία ώθησης DynamicPerformance και τα πρώτα µοντέλα θα πατήσουν Ευρώπη τον Ιανουάριο του 2021. Η Fendt σκοπεύει µε τη Σειρά 200 VFP Vario όσον αφορά τα µικρότερα µοντέλα να καλύψει τις ανάγκες σε αµπελουργικά και δενδροκοµικά µηχανήµατα, ενώ τα πιο ισχυρά µηχανήµατα προορίζονται για ετήσιες καλλιέργειες και βαριές εργασίες σποράς, άροσης και µεταφορών.

Διαβάστε περισσότερα στο Profi Νοεμβρίου για τα νέα μοντέλα τρακτέρ του 2021, που κυκλοφορεί το Σάββατο 7 Νοεμβρίου μαζί με την Agrenda.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία