BACK TO
TOP
Profi

Ταυτόχρονη σπορά δύο προϊόντων με την Kverneland E-Drill Maxi Plus

Οι καλλιεργητές σποράς και λίπανσης δεν είναι κάτι νέο στην αγορά, αλλά το πλεονέκτηµα ορισµένων να σπείρουν δύο προϊόντα ταυτόχρονα γίνεται «µόδα», ωθώντας τώρα και την Kverneland στην ανάπτυξη αυτού του συνδυασµού.

2o

9
0

Υπάρχει ένα ολοένα και αυξανόµενο ενδιαφέρον για τη δηµιουργία συνδυασµού καλλιεργειών, όπως η σπορά λευκού τριφυλλιού παράλληλα µε δηµητριακά. Αυτό ώθησε αρκετούς κατασκευαστές µηχανηµάτων να αναβαθµίσουν τις καλλιεργητικές µηχανές στην γκάµα τους. Η Kverneland, λοιπόν εκµεταλλεύτηκε την ευκαιρία να προσθέσει στη νέα της σπαρτική E-Drill Maxi Plus έναν πίσω µονόπλευρο συνδυασµό µε ξεχωριστή χοάνη, δύο µονάδες µέτρησης και δύο εξωτερικούς διανοµείς, µε τους δικούς τους σωλήνες παράδοσης που ρίχνουν σπόρο ή άλλο προϊόν στο ίδιο µαχαίρι.

 

Νέες δισκοσβάρνες

Ενώ εργάζεται για το νέο αυτό συνδυασµό, η εταιρεία έχει ήδη αναπτύξει µια νέα γκάµα άκαµπτων βαρέος τύπου δισκοσβάρνες των 3, 3,5 και 4 µέτρων για να τις ταιριάξει. Οι νέες δισκοσβάρνες της σειράς M, H και S αντικαθιστούν τα υπάρχοντα µοντέλα NG-H και HG-S. Οι αναβαθµίσεις στις νέες δισκοσβάρνες  εστιάζονται στο νέο σχεδιασµό που αποτελείται από τρία επίπεδα. Τα βαρέα µοντέλα S είναι επίσης 15% ελαφρύτερα ενώ η έκδοση των 3 µέτρων έρχεται 150 κιλά ελαφρύτερη από το µοντέλο που αντικατέστησε. Επίσης, η κεφαλή έχει αλλάξει και είναι κοινή και στις τρεις σειρές µοντέλων.

 

Από τη χοάνη στην µπάρα κοπής

Η χωρητικότητα της χοάνης στην E-Drill Maxi Plus είναι 2.100 λίτρα, δηλαδή 100 λίτρα περισσότερο από το E-Drill Maxi µόνο για σπόρους. Η χοάνη µπορεί να χωριστεί 60:40 ή 70:30 µετακινώντας το διαµέρισµά της ενώ υπάρχει ευελιξία στο πού θα τοποθετηθεί το κάθε υλικό.

Διαβάστε περισσότερα στο Profi Νοεμβρίου που κυκλοφορεί το Σάββατο 7 Νοεμβρίου μαζί με την Agrenda.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία