BACK TO
TOP
Profi

Σταθερά στις πλαγιές, ευκίνητα στην αυλή τα νέα Case IH Luxxum

Με τρία νέα µοντέλα από 100 έως 120 ίππους, η Σειρά Luxxum της Case IH, ανήκει στη µεσαία κατηγορία, για όσους δεν χρειάζονται τη µεγαλύτερη ιπποδύναµη, αλλά απαιτούν τα καλύτερα δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά σε όλες τις άλλες λεπτοµέρειες.

4o

12
0

Με έως και 117 ίππους διαθέσιµους σε ένα συµπαγές τετρακύλινδρο σύνολο, τα Luxxum είναι γρήγορα στον δρόµο, σταθερά στις πλαγιές, ευκίνητα στην αυλή και ευέλικτα στο κεφαλάρι. Ταιριάζουν καλά σε εργασίες φορτωτή, είναι πολύ άνετα στις πολλές ώρες στο χωράφι και διαθέτουν υδραυλικό σύστηµα ικανό για να κινήσουν και να χειριστούν βαριά παρελκόµενα. Με το Luxxum, ο χειριστής έχει διαθέσιµα πολλά από τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν στα µεγαλύτερα τρακτέρ Case IH, όπως Multicontroller, χειρόγκαζο µε λειτουργία ελέγχου απόδοσης κινητήρα και joystick υδραυλικού ελέγχου.

 

Τετρακύλινδρος Κινητήρας FPT

 

Στην καρδιά κάθε Luxxum βρίσκεται ένας κινητήρας FPT, του ιδίου οµίλου µε την Case IH. Ο τετρακύλινδρος, τετραβάλβιδος κινητήρας 3,4 λίτρων κάθε µοντέλου Luxxum διαθέτει υπερσυµπίεση και ενδιάµεση ψύξη, σχηµατίζοντας µια συµπαγή µονάδα ισχύος υψηλής απόδοσης αλλά και εξαιρετικής οικονοµίας καυσίµου. Το αποτέλεσµα είναι ένα τρακτέρ µε ιδανική αναλογία ισχύος προς βάρος για κάθε αγροτική εργασία, από ελαφριά εργασία µε χαµηλές σ.α.λ. έως βαριές εργασίες έλξης και µεταφορές µε υψηλές ταχύτητες.

Το κορυφαίο στην κατηγορία κάθισµα µε αερανάρτηση είναι στάνταρ, όπως και το κάθισµα συνοδηγού που προσφέρει άνετη διαµονή, ταυτόχρονα όµως µπορεί να αναδιπλωθεί διακριτικά όταν δεν χρειάζεται. Η άνεση µπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω µε τις επιλογές ανάρτησης εµπρόσθιου άξονα και καµπίνας. Ο πίνακας οργάνων ακολουθεί τη ρύθµιση κλίσης του τιµονιού και η εξωτερική ορατότητα είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας, µε χαρακτηριστικά όπως κυρτή άνω περιοχή παρµπρίζ και παράθυρο οροφής, που συνδυάζονται για να προσφέρουν εξαιρετική ορατότητα κατά τον χειρισµό εµπρόσθιου φορτωτή.

Διαβάστε περισσότερα στο Profi Νοεμβρίου που κυκλοφορεί το Σάββατο 7 Νοεμβρίου μαζί με την Agrenda.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία