BACK TO
TOP
Profi

Πλήρης γκάμα τηλεσκοπικών φορτωτών New Holland TH με έξι μοντέλα

Η New Holland κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά τις νέες εκδόσεις τηλεσκοπικών φορτωτών που χωρίζονται σε S, Classic, Plus και Elite, καλύπτοντας τις διάφορες ανάγκες των πελατών.

th7-37-elite-18-139

73
0

Με μία γκάμα που περιλαμβάνει 6 μοντέλα που «πακετάρονται» σε 14 εκδόσεις, η New Holland κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά τη νέα σειρά τηλεσκοπικών φορτωτών TH. Πρόκειται για μία σειρά μηχανημάτων που αποτελείται από τα μοντέλα TH6.32, TH6.36, TH7.32, TH7.37, TH7.42 και TH9.35 με βελτιωμένη ανυψωτική ικανότητα από 6 έως 9,15 μέτρα.

Οι εκδόσεις των μοντέλων χωρίζονται σε S, Classic, Plus και Elite, καλύπτοντας τις διάφορες ανάγκες των πελατών. Οι εκδόσεις S και Classic είναι αυτό που λένε «value for money» χωρίς να στερούνται αποδοτικότητας. Διαθέτουν κινητήρα NEF 4,5 λίτρων προδιαγραφών Tier 4B με μέγιστη ισχύς 133 ίππους. Αυτοί οι φορτωτές εξοπλίζονται με νέα κιβώτια 4F-3R PowerShiftTM με τις ταχύτητες να επιλέγονται μέσω χειριστηρίου, ενώ οι αλλαγές διεύθυνσης πραγματοποιούνται από έναν μοχλό ρεβέρσας στην κολώνα.

Μία υδραυλική αντλία 120 λίτρων ανά λεπτό είναι διαθέσιμη για τα μοντέλα S ενώ τα μοντέλα Classic εξοπλίζονται με αντλία μετα- βλητής μετατόπιση 140 λίτρων το λεπτό. Τα μοντέλα Plus και Elite απευθύνονται στους πιο απαιτητικούς χειριστές.



Αυτά τα μηχανήματα παράγουν μέγιστη ισχύ 133 και 146 ίππων αντίστοιχα και εξοπλίζονται με κινητήρα NEF Tier 4B, 4,5 λίτρων. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν νέα κιβώτια 6F-3R PowerShift TM. Τα κιβώτια διαθέτουν δύο λειτουργίες στα μοντέλα Plus, Μη αυτόματη και Ημι-αυτόματη.

Τα μοντέλα Elite διαθέτουν τρεις τρόπους μετάδοσης, Μη αυτόματη, Ημι-αυτόματη και Πλήρως αυτόματη. Οι τρόποι μετάδοσης καθιστούν το Plus και ειδικά τα μοντέλα Elite, ιδανικά για εργασίες μεταφοράς και ρυμούλκησης. Αναφορικά με την καμπίνα, εδώ ο νέος σχεδιασμός πλήρους ορατότητας (Vision 360°) υπόσχεται άνεση χώρου και χαμηλό θόρυβο (71dB(A)).

Τα μηχανήματα της New Holland διαθέτει στην ελληνική
αγορά η εταιρεία Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ (210/3408800)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία