BACK TO
TOP
Profi

Λανσάρισμα με τρία χρόνια δωρεάν συνδρομή για το MF Connect της Massey Ferguson

H Massey Ferguson φέρνει την MF Connect τηλεμετρία στην αγορά με ένα ειδικό πρόγραμμα που προσφέρει 3 χρόνια δωρεάν συνδρομή στον στάνταρ εξοπλισμό στα MF 7700 S, MF 8S, MF 8700S, MF IDEAL και προαιρετικά στα MF 5S και MF 6700 S.

mf5s_mf367fq_working_pomme_fr_1120_0138_175457_443___1_

49
0

Το MF Connect ωφελεί τόσο τους πελάτες όσο και τους αντιπροσώπους. Οι αγρότες και οι εργολάβοι μπορούν να παρακολουθούν και να αναλύουν την κατάσταση και την απόδοση των Massey Ferguson μηχανημάτων τους, έχοντας απομακρυσμένη πρόσβαση στα δεδομένα των μηχανημάτων, βελτιστοποιώντας τη λήψη αποφάσεών τους.



Με πρόσβαση σε τρέχουσες ώρες λειτουργίας, κωδικούς σφαλμάτων και δεδομένα CAN, οι έμποροι μπορούν να προγραμματίσουν προκαταβολικά προγραμματισμένη συντήρηση και να ελέγξουν τους κωδικούς σφαλμάτων, ώστε να μπορούν να προετοιμαστούν καλύτερα για ραντεβού σέρβις και να επεξεργαστούν την εργασία τους πιο γρή- γορα, ενώ υποστηρίζουν τον πελάτη με περισσότερο στοχευμένο τρόπο, εάν όντως υπάρ- χουν προβλήματα με το μηχάνημα.

Ειδικά στη σημερινή κατάσταση με τον κορωνοϊό όπου η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι η νέα κανονικότητα, το MF Connect θα βοηθήσει τους αντιπροσώπους και τους πελά- τες της Massey Ferguson να έχουν απομακρυσμένες διαγνωστικές δυνατότητες προσφέροντας τα οφέλη της προγνωστικής συντήρησης. Με άλλα λόγια, οι αντιπρόσωποι Massey Ferguson θα μπορούν να είναι ακόμη πιο κοντά με τους αγρότες ανεξαρτήτως της φυσικής τους παρουσίας. Το βασικό βήμα για την επίτευξη αυτής της εξαιρετικά σημαντικής πρότασης είναι η παράδοση μηχανημάτων με εγκατεστημένο MF Connect.



Αφιερωμένη ιστοσελίδα

Η σελίδα http://www.masseyferguson. co.uk/services-mfconnect.aspx είναι τώρα διαθέσιμη στον ιστότοπο της Massey Ferguson, επιτρέπει σε κάθε πελάτη MF να ελέγξει αν το μηχάνημά του είναι MF Connect «ready» απλά εισάγοντας τον VIN αριθμό του. Η ιστοσελίδα αυτή περιλαμβάνει επίσης μια σειρά βίντεο με την πλήρη περιγραφή των λύσεων MF Connect, τους τρόπους δημιουργίας λογαριασμού MF Connect και βίντεο «Πώς να» που υποστηρίζουν τους χρήστες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της λύσης σε καθημερινή βάση.

Τα μηχανήματα της Massey Ferguson διαθέτει στην ελληνική αγορά ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη (210/348 3300)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία