BACK TO
TOP
Profi

Σε συνεργασία µε τον οίκο Hürlimann προχώρησε η «Η ∆ήµητρα» Α.Ε

Σε συνεργασία µε τον οίκο Hürlimann του οµίλου SDF προχώρησε η εταιρεία «Η ∆ήµητρα» Α.Ε, ενισχύοντας τις επιλογές των γεωργικών ελκυστήρων που θα προσφέρει στην ελληνική αγορά µετά τις επιτυχηµένες συνεργασίες µε τη Zetor και την Lamborghini Trattori.

huerlimann-xlpro-185-v-drive-acker

926
3

Όπως είναι γνωστό η Lamborghini µαζί µε τη Hürlimann είναι οµόσταυλες εταιρείες (Όµιλος SDF), µε την ελβετική φίρµα να αποτελεί µία premium επιλογή στην γκάµα του Οµίλου και προστίθεται ως ένα ισχυρό όπλο στη «φαρέτρα» επιλογών της εταιρείας «Η ∆ήµητρα» Α.Ε, που θα παρέχει ολοκληρωµένες υπηρεσίες στους πελάτες της Hürlimann. Σηµειώνεται εδώ πως στη γκάµα της Hürlimann περιλαµβάνονται δενδροκοµικοί ελκυστήρες 50 έως 115 ίππων αλλά και εξωχώραφοι 70 έως 140 ίππων που ικανοποιούν στο έπακρο τις απαιτήσεις του σύγχρονου αγρότη. Τα τρακτέρ θα πωλούνται και θα υποστηρίζονται και σε επίπεδο after-sales από το δίκτυο των αντιπροσώπων της εταιρείας «Η ∆ήµητρα» και των συνεργαζόµενων συνεργείων της σε όλη την Ελλάδα.

Μάλιστα, µε την ευκαιρία της νέας αντιπροσώπευσης, η ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται κατά αποκλειστικότητα στον γεωργικό τοµέα προσκαλεί τους αγρότες ώστε,  όπως λέει, να ξανασυστηθούν στις εγκαταστάσεις της σε Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη αλλά και στα καταστήµατα των αντιπροσώπων της.

 

Λίγα λόγια για τη Hürlimann

Όλα ξεκίνησαν το µακρινό 1929, όπου και κατασκευάστηκε ο πρώτος ελκυστήρας Hürlimann µε κινητήρα ενός κυλίνδρου. Εκείνη την χρονιά κατασκευάστηκαν 416 τρακτέρ ενώ τα υπόλοιπα αποτελούν ένα µακρινό παρελθόν. Στο σήµερα, η µάρκα Hürlimann είναι ένα παγκόσµιο brand της SDF, που αποτελεί έναν από τους µεγαλύτερους κατασκευαστές γεωργικών ελκυστήρων, θεριζοαλωνιστικών µηχανών και λιπαντικών.

Σχόλια (3)
Προσθήκη σχολίου

12-02-2021 10:27Πχεε

Ούτε βίδες δεν έχει η Δήμητρα θέλει προσοχη

Απάντηση

12-02-2021 10:27Πχεε

Ούτε βίδες δεν έχει η Δήμητρα θέλει προσοχη

Απάντηση

11-02-2021 16:22Ντελής Αριστείδης

Τι θα πουλάει η Δήμητρα το ίδιο προϊόν σε διαφορετική συσκευασία

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία