BACK TO
TOP
Profi

4336 LR: Το χορτοκοπτικό υψηλής αντοχής στη σειρά 4300 της Kverneland

Με πλάτος εργασίας 3,6 μέτρα, το κοπτικό Kverneland 4336 LR (τιμόνι αριστερά) και πολλές επιλογές προαιρετικού εξοπλισμού αποτελεί ένα ευέλικτο μηχάνημα με απαιτήσεις ιπποδύναμης από 90 ίππους και άνω.

KV-4332-LTD-001_2

Βασίλης Σοφός

405
1

Μέλος της Σειράς 4300 της Kverneland, το κοπτικό 4336 LR είναι εξοπλισμένο με κυλίνδρους Chevron διαμέτρου 225 χιλιοστών, που είναι κατασκευασμένοι από υψηλής αντοχής πολυουρεθάνη η οποία εξασφαλίζει πως δεν θα χάσουν το σχήμα τους, ανεξάρτητα από τη δύναμη που τους ασκείται.

Οι κύλινδροι αυτοί προωθούν τη σοδειά μακριά από τους δίσκους κοπής, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα για καλύτερη ποιότητα κοπής ενώ περιορίζει και τις απαιτήσεις ισχύος. Συγκεκριμένα, το μηχάνημα διαθέτει δύο κυλίνδρους Chevron ανάστροφης περιστροφής, με τον κορυφαίο κύλινδρο να βρίσκεται πιο μπροστά από τον κάτω.



Αυτό το σχέδιο, λέει η Kverneland, εξασφαλίζει τη βέλτιση ροή υλικού από τους δίσκους κοπής προς τα πίσω. Επιπλέον το 4336 LR επωφελείται από το πατενταρισμένο σύστημα ανάρτησης πλεύσεις «Super Float»: Η μπάρα κοπής και το συνθλιπτικό είναι αναρτημένα ανεξάρτητα από το κύριο πλαίσιο με δύο μακριά ρυθμιζόμενα ελατήρια, επιτρέποντας να παρακολουθούνται στενά τα περιγράμματα του εδάφους.

Επιπλέον, η μπάρα κοπής ωφελείται επίσης από τον δικό της ξεχωριστό μηχανισμό ανάρτησης, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφο ύψος κοπής.

Τα προϊόντα Kverneland διατίθενται στην ελληνική αγορά από τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο Μιχαλόπουλο.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

14-03-2023 13:47HailiBona

Classes will start early December <a href=https://cialis.boats>cialis 20mg</a>

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία