BACK TO
TOP
Profi

Πλήρως επανασχεδιασμένη η νέα σειρά ψεκαστικών Profarmer της Caffini

Η νέα γενιά ψεκαστικών ProFarmer είναι πλέον διαθέσιμη σε 4 μοντέλα στην Ελλάδα από την εταιρεία «Η ∆ήμητρα» AE.

caffini_profarmer_entryhbs-1

Βασίλης Σοφός

10
0

Τα νέα αναρτώμενα ψεκαστικά Profarmer της Caffini ξεχωρίζουν λόγω του συμπαγούς σχήματος και του ελαφρού βάρους τους. Το μειωμένο βάρος των μηχανημάτων εξασφαλίστηκε λόγω της χρήσης ειδικού χάλυβα υψηλής αντοχής. Αυτό, σύμφωνα με την εταιρεία, επιτρέπει τη χρήση ελαφρών τρακτέρ χωρίς να θυσιάζεται η σταθερότητα κατά τη μεταφορά στον αγρό.

Όλα τα μεταλλικά μέρη του μηχανήματος από το πλαίσιο μέχρι το βραχίονα είναι προστατευμένα με ενίσχυση καταφόρησης -όπως στη βιομηχανία αυτοκινήτων- και από ένα διπλό επίπεδο επικάλυψης FBE με στόχο τη διατήρηση του μηχανήματος για μεγάλο χρονικό διάστημα.


Μανόμετρο ακριβείας μεγάλης αντοχής από ανοξείδωτο ατσάλι με ισομετρική κλίμακα διασφαλίζει τον έλεγχο της πίεσης σε όλη τη διάρκεια της εργασίας.

Oι μεγάλες δεξαμενές των μοντέλων διαθέτουν συμπαγές μέγεθος για να διατηρούν το ψεκαστικό κοντά στο τρακτέρ ενώ το χαμηλό κέντρο βάρους που προκύπτει από αυτή την αρχιτεκτονική εξασφαλίζει μεγαλύτερη σταθερότητα ακόμα και σε λοφώδεις περιοχές.

Οι επιλογές βραχιόνων στη σειρά Profarmer

Το ψεκαστικό ProFarmer με βραχίονα Entry είναι ένα από τα ψεκαστικά της Caffini με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως. Ο βραχίονας Entry σχεδιάστηκε για αγρούς με δύσκολη μορφολογία, έδαφος με εμπόδια και για οποιαδήποτε περίπτωση χρειάζεται να αναδιπλωθεί ή να χωριστεί ο βραχίονας εύκολα και γρήγορα.

Το δεύτερο μοντέλο είναι το ProFarmer HBS που διαθέτει πλευρικούς πτυσσόμενους βραχίονες. ∆ιατίθεται σε πλάτη εργασίας 15, 16 και 18 μέτρων, ενώ μπορεί να εξοπλιστεί με τη θήκη αέρα «Air Wings», με όλα τα πλεονεκτήματα αυτού του συστήματος.

Το μοντέλο με τον βραχίονα 045 S είναι η νέα προσθήκη στη γκάμα της σειράς ProFramer. Ο βραχίονας αυτού του είδους παρέχει μια πληθώρα επιλογών ψεκασμού σε διάφορα μήκη.

Τα μηχανήματα Caffini διαθέτει στην ελληνική αγορά
η εταιρεία «Η ∆ήμητρα» ΑΕ (τηλ. 210/5155777)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία