BACK TO
TOP
Profi

Ψεκαστικό Sirius 10 της Lemken µε πλήρως αυτοματοποιημένο έλεγχο

Ένα ψεκαστικό έχει ως κύριο έργο να υποσχεθεί την απόλυτα οµοιόµορφη και ισοµερή κατανοµή ψεκαστικού υγρού σε κάθε ακροφύσιο δηλαδή ίση ποσότητα λίτρων/λεπτό.

lemken_3

39
0

Ένα άλλο καίριο σηµείο είναι να εξασφαλίσουµε ότι όλο το ψεκαστικό υγρό θα διοχετευθεί στο χωράφι χωρίς να έχουµε καθόλου αεροµεταφορά, έτσι εξασφαλίζουµε µείωση κόστους αλλά και συµµόρφωση µε τους κανονισµούς ψεκασµού αλλά και σεβασµό στις γειτονικές καλλιέργειες.

Για αυτόν τον λόγο η Lemken έχει σχεδιάσει το αναρτώµενο ψεκαστικό Sirius 10, χωρητικότητας 900 έως 2.000 λίτρων και πλάτος εργασίας 12 έως 24 µέτρα. Ο συµπαγής τετράγωνος σχεδιασµός δεν µεταβάλει σηµαντικά το κέντρο βάρους του τρακτέρ, εξασφαλίζει µεγάλη σταθερότητα.

Ο σχεδιασµός της µπάρας δίνει την δυνατότητα για χρήση µεγάλων σωµάτων ακροφυσίων. Το Sirius 10 λειτουργεί µέσω του υπολογιστή Lemken Ecospray, του οποίου οι λειτουργίες µπορούν να επεκταθούν µε πρόσθετες µονάδες, όπως TeeJet Matrix για αυτόµατο τµηµατικό έλεγχο πλάτους και EcoControl για τον έλεγχο του ψεκασµού µέσω joystick.

Αυτόµατος ψεκασµός

Με το Lemken Sirius 10 o ψεκασµός γίνεται αυτόµατος και µε ακρίβεια συµπεριλαµβανοµένου και του αυτόµατου τµηµατικού ελέγχου. Η ηλεκτρουδραυλική ελεγχόµενη ράµπα ψεκασµού έρχεται να διασφαλίσει οµαλή λειτουργία και ακολουθία σύµφωνα µε το έδαφος και πάντα σε ετοιµότητα να απορροφήσει κάθε αντιξοότητα κατά την οδήγηση µέσα στον αγρό. Το κεντρικό δοχείο είναι κατασκευασµένο για αντοχή στις αντίξοες συνθήκες που δηµιουργούνται από τις καιρικές συνθήκες αλλά και των χηµικών µε ειδικά σχεδιασµένη εσωτερική λεία επιφάνεια ώστε να µην προσκολλούνται χηµικά υπολείµµατα µετά το πέρας της εργασίας.

Σχεδιασµένο µε τα τελευταία πρότυπα κατασκευής εφοδιάζεται µε δοχείο ξεπλύµατος και δοχείο καθαρού νερού για τον χρήστη . Το Sιrius 10 εξασφαλίζει την µηδενική επαφή του χρήστη µε τα χηµικά προσφέροντας ένα από τα καλύτερα µίξερ φαρµάκων και οργανώνοντας όλα τα χειριστήρια σε µια πλευρά καλυµµένη κατά τον ψεκασµό.

Η Lemken έχει προνοήσει για όλες τις λεπτοµέρειες ώστε η εργασία του ψεκασµού να γίνεται από τον χρήστη µε την µέγιστη ασφάλεια αλλά και άνεση . Ρωτήστε για τις εδικές τιµές αυτής της περιόδου.

Διαβάστε περισσότερα στο profi που κυκλοφορεί στις 3 Απριλίου μαζί με την Agrenda

Τα μηχανήματα της Lemken διαθέτει η εταιρεία, Στασινός ΑΕ (τηλ .23240/22508)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία