BACK TO
TOP
Profi

Ακόμη πιο δυναμική η παρουσία της Lemken στην Ελλάδα

Μετά τις ανακοινώσεις της για τα υψηλά κέρδη λόγω αντίστοιχα υψηλής ζήτησης κατά το οικονοµικό έτος του 2020, η Lemken βαδίζει προς τη νέα σεζόν µε παρουσίαση των νέων καλλιεργητών Koralin 9 και Kristall, των σπαρτικών Saphir και Solitair αλλά και βελτιωµένων τεχνολογιών, ειδικά εξελιγµένες σε ειδικό χώρο του εργοστασίου.

LEMKEN_Koralin__1_

109
0

Στην Ελλάδα, η παρουσία της Lemken είναι ιδιαίτερα δυναµική όπως αποτυπώνεται στην επιστολή του ο Export Manager της Lemken Carlos Kunstmann στην οποία λέει µεταξύ άλλων: «Mε αυτή την επιστολή θα θέλαµε να εκφράσουµε την απόλυτη ικανοποίησή µας για τη µεγάλη ανάπτυξη της Lemken στην Ελλάδα, µε την πολύτιµη προσπάθεια του σηµαντικού µας συνεργάτη και διανοµέα Στασινός ΑΕ. Η Στασινός ΑΕ εργάζεται εντατικά στην Ελλάδα για το εµπορικό σήµα Lemken, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά τα προηγούµενα χρόνια και συνεχίζει δυναµικά κι αυτή τη χρονιά.

Η Lemken σηµείωσε σηµαντική ανάπτυξη το 2020 και στοχεύουµε, µαζί µε το δίκτυο µας, να αναπτύξουµε την επιχείρηση σε αυτό το ξεχωριστό έτος 2021. Με τη σκληρή δουλειά του δυνατού µας συνεργάτη Στασινός ΑΕ, για πρώτη φορά στην ελληνική γη εργάζεται όλη η γκάµα των µηχανηµάτων της Lemken (ρίπερ καλλιεργητής Karat, πολύδισκό προετοιµαστής Heliodor, πολύδισκο Rubin, άροτρα Juwel Variopal, σπαρτικές Solitair Saphir, σβολοκόπτες Zirkon, προετοιµαστές Kompaktor και Korund).

Είναι γεγονός ότι στην έδρα της Στασινός ΑΕ και στο αναπτυσσόµενο δίκτυό της στην Ελλάδα, θα βρείτε όλο και περισσότερα µηχανήµατα υψηλής τεχνολογίας, όπως τον σβολοτρίφτη Zirkon 12/600 K, συρόµενα άροτρα Juwel 7 και 8, το πολύδισκο Rubin 10/500 KUA και την σπαρτική Solitair 9 µε κοµπιούτερ ISOBUS και αυτόµατο τµηµατικό έλεγχο. Η Lemken µπορεί να προσφέρει µια πλήρη γκάµα µηχανηµάτων, που θα ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις των Ελλήνων αγροτών.

Η συνεργασία µας µε τη Στασινός ΑΕ έχει χτιστεί πάνω σε θεµέλια ισχυρής εµπιστοσύνης και απόλυτης αξιοπιστίας. Είναι µια σαφής δέσµευση από την Στασινός ΑΕ και την Lemken να συνεχίσουµε να προσφέρουµε επαγγελµατικές λύσεις και καινοτοµίες στην ελληνική αγορά στο υψηλότερο επίπεδο».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία