BACK TO
TOP
Profi

Σχεδιασμένα για όλους τους τύπους χόρτου τα FPM Agromehanika DKF και LK

Αξιόπιστα ακόμη και κατά τη διάρκεια έντονης λειτουργίας, τα νέα χορτοκοπτικά της FPM Agromehanika είναι κατάλληλα για λειτουργία υπό δύσκολες συνθήκες, όπως πεπλατυσμένο και μπερδεμένο γρασίδι, υγρό έδαφος, εδάφη με πλαγιές, κατά τη διάρκεια μέτριων βροχοπτώσεων και άλλα δύσκολα περιβάλλοντα.

FPM-LK2-1

63
0

Σχεδιασμένα για την κοπή όλων των τύπων φυτών γρασιδιού και χόρτου, τα περιστροφικά χλοοκοπτικά της εταιρείας FPM Agromehanika είναι εξοπλισμένα με ισχυρές ράβδους κοπής και κιβώτιο ταχυτήτων.

Χορτοκοπτικό DKF 1,6-2,8 μέτρων

Σχεδιασμένο για να λειτουργεί σε πλαγιές από -45ο έως +45ο μοίρες, το DKF 1,6-2,8 μέτρων διαθέτει σχυρή και αξιόπιστη ράβδος κοπής με κιβώτιο ταχυτήτων. Σύμφωνα με την κατα- σκευάστρια εταιρεία, δεν καταστρέφει ούτε το φυτικό στέλεχος ούτε τη ρίζα, ενώ διασκορπίζει και απλώνει τη μάζα που κόβεται (δεν ισοπεδώνει την πίεση), μειώνοντας τον χρόνο στεγνώματος και διευκολύνοντας τη λειτουργία των τροχών.



Ένα σετ V ιμάντων μεταδίδει ισχύ στο κιβώτιο ταχυτήτων και η μπάρα κοπής είναι σχήματος ωοειδούς για πιο αποτελεσματική ροή κοπής μάζας μέσω του χλοοκοπτικού. Τα γρανάζια μετάδοσης κίνησης σε λουτρό λαδιού επιτρέπουν την εντατική χρήση και τους υψηλούς ρυθμούς εργασίας με μεγάλη αξιοπιστία. Παράλληλα, στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται το σύστημα ασφαλείας για αυτόματη απελευθέρωση της ράβδου κοπής σε περί- πτωση κρούσης εμποδίων.

∆ιπλομάχαιρο χορτοκοπτικό LK

Το διπλομάχαιρο χορτοκοπτικό της FPM 1,25- 2,25 μέτρων κατασκευάζεται με δύο κινητές ράβδους κοπής, σχεδιασμένες για την κοπή όλων των τύπων χόρτου, φυτών χορτονομής και φαρμακευτικών βοτάνων, καθώς και για έργα κοινής ωφέλειας.

Αυτός ο τύπος χλοοκοπτικού είναι εξοπλισμένος με κοπτική ράβδο υψηλής ποιότητας που κατασκευάζεται στη Γερμανία (σύστημα Busatis) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κούρεμα ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες, όπως: επιπεδωμένο και μπερδεμένο γρασίδι, υγρό έδαφος, εδάφη με μύλους, πλαγιές, σε μέτριες βροχοπτώσεις και τα λοιπά. Η χρήση του μηχανήματος αυτού εξασφαλίζει ταχύτερη αναγέννηση των φυτών και συνεπώς μεγαλύτερη απόδοση, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κατακόρυφη θέση (+90 μοίρες) για την κοπή φρακτών κ.λπ.

Τα μηχανήματα της Agromehanika διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρεία Α & Φ Ιωαννίδης Α.Ε. (τηλ. 24610/21000)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία