BACK TO
TOP
Profi

Πολυεργαλείο τρία σε ένα ο καλλιεργητής-ρίπερ Lemken Karat

To Lemken Karat μπορεί να αντεπεξέλθει σε αγρούς µε µεγάλη ποσότητα φυτικών υπολειµµάτων µε πλήρη κατεργασία σε όλο το πλάτος και βάθος καλλιέργειας µε τέλεια αποτελέσµατα µίξης αλλά και ισοπέδωσης του αγρού ακόµη και στα πιο ανισόπεδα και κακοτράχαλα αγροτεµάχια, και σε άκοπη βαµβακιά.

Lemken_Karat

1322
0

Ο εντατικός καλλιεργητής - ρίπερ της Lemken Karat είναι ένα πολυµηχάνηµα -πολυεργαλείο (καλλιεργητής - ρίπερ - υπεδάφιο) που µπορεί να χρησιµοποιηθεί σε όλα τα στάδια της καλλιέργειας, από το καλάµι µετά την αλωνιστική έως την σπορά για την προετοιµασία της σποροκλίνης. Κατάλληλο για καλλιέργεια σε βάθη από 5 εκατοστά, έως και 35 + , διαθέτει µια ποικιλία µαχαιριών µε µεγάλα πλάτη κοπής εώς και µαχαίρι εδαφοσχίστη είναι σε θέση να αντικαταστήσει τουλάχιστον 3 µηχανήµατα σε ένα αγρόκτηµα.

Το πολυεργαλείο Karat της Lemken αποτελείται από πλαίσιο 3 σειρών σταβαριών (3σειρο) µε σωστή αραίωση ώστε µε την κατάλληλη επιλογή µαχαιρών να καλύπτεται πλήρως η κατεργασία (0% άκοπο), αλλά ταυτόχρονα µε την αραιωµένη τοποθέτηση των σταβαριών να µπορεί να διαχειριστή µεγάλο όγκο φυτικών υπολειµµάτων αλλά και όγκο καλλιεργήσιµης γης.

Στη συνέχεια ακολουθει µια σειρά από ζεύγη δίσκων τοποθετηµένους σε συγκεκριµένη γωνία (κλίση) ώστε να επιτυγχάνουν µίξη, κοπή αλλά και ισοπέδωση του υλικού που έχουν κατεργαστεί οι τρείς σειρές των σταβαριών και στη συνέχεια έρχεται ο κύλινδρος όπου ολοκληρώνει το αποτέλεσµα µε την κατάλληλη ρύθµιση συµπίεσης ή και δηµιουργία σπορόκλινης και ταυτόχρονα ρυθµιστής βάθους εργασίας.

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να απευθυνθούν στη Στασινός ΑΕ επίσηµο εισαγωγέα της Lemken στην Ελλάδα για να δουν από κοντά όλη την γκάµα των µηχανηµάτων της Lemken και να ενηµερωθούν επιπλέον για τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και για λύσεις που µπορούν καλύψουν τις ανάγκες τους.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό profi που κυκλοφορεί στις 4 Σεπτεμβρίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία