BACK TO
TOP
Profi

Νέο John Deere 6120EH σχεδιασµένο για την προστασία των καλλιεργειών

Όπως τονίζει η κατασκευάστρια, το συγκεκριµένο τρακτέρ έρχεται να ανταποκριθεί στις ανάγκες των παραγωγών για απόλυτη προσαρµογή στο πεδίο τρακτέρ-προσωπικού, ώστε να εξασφαλίζεται η εξίσου καλή αποδοτικότητα της παραγωγής.

4_69

123
0

Προστασία των καλλιεργειών για την µέγιστη απόδοση µέσω της µεγάλης απόστασης από το έδαφος αλλά και ιδανική συνεργασία µε το προσωπικό συγκοµιδής µε τη βοήθεια της ειδικής ρύθµισης της µετάδοσης προσφέρει το νέο 6120EH που λανσάρει η John Deere για τους παραγωγούς υψηλής αξίας καλλιεργειών.

«Η παραγωγή καλλιεργειών υψηλής αξίας απαιτεί την ικανότητα από το τρακτέρ να έλκει εργαλεία και να πραγµατοποιεί εργασίες συγκοµιδής σε σειρές διαφορετικού πλάτους χωρίς να καταστρέφεται η καλλιέργεια», δήλωσε ο Dennis Ogle, διευθυντής µάρκετινγκ της John Deere. Για αυτό το λόγο, το 6120EH παρέχει έως και 30 ίντσες απόσταση από το έδαφος για να αποφεύγονται οι ζηµιές στο φυτό ή στις ρίζες κατά τη διάρκεια εφαρµογών όπως άροση, ψεκασµός, µεταφύτευση και συγκοµιδή.

Επιπλέον, οι εξειδικευµένες εργασίες σε λαχανικά και φρούτα απαιτούν εξαιρετικά αργές ταχύτητες κίνηση του τρακτέρ που τα συµβατικά συστήµατα µετάδοσης ενδέχεται να µην είναι σε θέση να επιτύχουν, µε το 6120EH να είναι ειδικά ανεπτυγµένο για την κίνηση αυτή. Το µέγιστο διάκενο µεταξύ του άξονα µπορεί να φτάσει τις 33 ίντσες.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό profi που κυκλοφορεί στις 4 Σεπτεμβρίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία