BACK TO
TOP
Profi

Επώνυμα και αναγνωρισμένα υλικά χορτοδεσίας και ενσίρωσης από την εταιρεία HELLAGRO AE

Τα προϊόντα της HELLAGRO AE παράγονται με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες και προορίζονται ειδικά για τις καιρικές συνθήκες του ελλαδικού χώρου, προστατεύοντας τα δέματα χορτονομής από τις υψηλές θερμοκρασίες και την ισχυρή UV ηλιακή ακτινοβολία.

SILOGRASS

274
0

Η εταιρεία HELLAGRO AE τα τελευταία 20 χρόνια αποτελεί αξιόπιστο συνεργάτη των μεγάλων επαγγελματιών που χειρίζονται μηχανήματα δεματοποίησης και ενσίρωσης, προσφέροντας μία ευρεία γκάμα επώνυμων προϊόντων των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών οίκων.

Σπάγκος EXTRA και δίχτυ ATLAS

Τα αναγνωρισμένα υλικά, όπως οι σπάγκοι χορτοδεσίας EXTRA SD & EXTRA HD (προέ- λευσης Δυτικής Ευρώπης) και το Ελληνικής κατασκευής δίχτυ χορτοδεσίας ATLAS, αποτελούν ιδανική λύση για τη διαμόρφωση τετράγωνων και στρογγυλών δεμάτων με εγγυημένη αποδοτικότητα και οικονομία.

Φιλμ SILOMAX και SILOFILM

Το ασπρόμαυρο φιλμ ενσίρωσης SILOMAX αποτελεί μια αποτελεσματική λύση για την προστασία απλών δεμάτων χορτονομής ή δεμάτων ενσιρωμάτος. Συνδυαστικά με το SILOMAX τοποθετείται το λεπτό φιλμ SILOFILM, σε επαφή με τον σωρό, προκειμένου να επιτευχθεί η πλήρης απομάκρυνση του αέρα και να βελτιωθεί η ποιότητα του ενσιρώματος. Ακόμα, η HELLAGRO ΑΕ προσφέρει σωλήνες ενσίρωσης σε μεγάλες διαστάσεις και πάχη για αυτόματες μηχανές.

Φιλμ SILOGRASS-5 και SILOGRANO

Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει το φιλμ ενσίρωσης δεμάτων SILOGRASS-5 με ενισχυμένη 5-στρωματική δομή πολυαιθυλενίου, ενώ στην συγκεκριμένη γκάμα προστίθεται φέτος το Γερμανικό φιλμ SILOGRANO, που κατασκευάζεται από ειδικά πολυμερή πολυαιθυλενίου (LLDPE) τελευταίας γενιάς πολλαπλών στρωμάτων. Διαθέτει υψηλή ελαστικότητα κατά το τύλιγμα και αντοχή στη διάτρηση, χαρακτηριστικά τα οποία σε συνδυασμό με τη μοναδική μέθοδο επίστρωσης κόλλας, συμβάλλουν στη διαμόρφωση σφιχτά κλεισμένων δεμάτων, υψηλής αντοχής.

Η σταθεροποίηση στη UV ακτινοβολία, η αδιαφάνεια και ο εξαιρετικός αποκλεισμός του αέρα, προσφέρουν στο δέμα καλύτερη προστασία, καθώς και μακροχρόνια διατήρηση της υψηλής θρεπτικής αξίας του ενσιρώματος. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι όσο το πρωτοφανές υψηλό ενεργειακό κόστος παραγωγής συνεχίζεται, ενδέχεται να υπάρξουν περιπτώσεις διάθεσης υλικών από εταιρείες του κλάδου με πολύ υποδεέστερες προδιαγραφές, που συνήθως προορίζονται για πιο βόρειες περιοχές με εντελώς διαφορετικές καιρικές συνθήκες, προκειμένου να αντισταθμιστεί αυτό το υψηλότερο κόστος.



Η HELLAGRO AE εφιστά λοιπόν την προσοχή των πελατών της στην επιλογή των υλικών ενσίρωσης, καθώς μια απώλεια σε δέματα λόγω λανθασμένου υλικού συσκευασίας ή απώλεια ποιότητας μετά την διαμόρφωση του δέματος, θα επιβαρύνει εν τέλει σημαντικά το συνολικό κόστος.

Η HELLAGRO AE είναι σταθερά δίπλα στους συνεργάτες της, προσφέροντας τη σταθερή ποιότητα των αναγνωρισμένων υλικών που διαθέτει, καθώς και νέα υλικά από καινούριες αντιπροσωπείες που εξασφαλίζει, στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Στη διάθεση των συνεργατών της βρίσκονται αναλυτικές πληροφορίες τόσο σε έντυπο υλικό, όσο και σε διαδικτυακή μορφή, για την κάθε εφαρμογή στον τομέα της χορτοδεσίας, όπως επίσης και για τα υλικά αγροτικών εφαρμογών και συσκευασίας, ενώ οι ειδικοί σύμβουλοί της μπορούν να προσφέρουν λύσεις και προτάσεις σε κάθε επαγγελματία του χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες www.hellagro.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία