BACK TO
TOP
Profi

Εγγυηµένη απόδοση και παραγωγικότητα όλη τη σεζόν με την βαμβακοσυλλεκτική John Deere 9970

Η βαµβακοσυλλεκτική µηχανή της John Deere έχει κερδίσει επάξια τη φήµη της για την παραγωγικότητα, την ευελιξία στην απόσταση µεταξύ των γραµµών και την αξιοπιστία της σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

3_79

1738
0

Η 9970 έχει εδραιώσει τη θέση της ως η συλλεκτική επιλογής για αυτούς που αναζητούν εξαιρετική αξία σε ένα µηχάνηµα 4 ή 5 σειρών. Μια έξυπνη επιλογή χάρη στις µονάδες σειρών PRO-12 υψηλής απόδοσης που προσθέτουν πολύ µεγαλύτερη ευκολία στο σέρβις, και τα απλά χειριστήρια της καµπίνας που κάνουν τη ζωή πολύ πιο εύκολη κατά τη διάρκεια των µακρών ηµερών της συγκοµιδής.

Η 9970 αντλεί τη δύναµή της από τον κινητήρα John Deere PowerTech™ 6,8 λίτρων ισχύος 250 ίππων. Ένας αυτοεκτεινόµενος µονός ιµάντας που δεν χρειάζεται συντήρηση και χρησιµοποιείται για τα συστήµατα ανεµιστήρων του κλιµατισµού, του εναλλάκτη, της αντλίας νερού και του ψυγείου.

Εύκολη συντήρηση

Οι µονάδες σειρών PRO-12 διαθέτουν µπροστινά και πίσω τύµπανα 12 ράβδων, το καθένα µε ράβδους ύψους 18 ατράκτων. Οι περιστρεφόµενες στήλες υγραντήρα κάνουν τη συντήρηση παιχνιδάκι. Με 14 αποστάσεις µεταξύ των σειρών, η συλλεκτική 9970 προσφέρει µεγάλη ευελιξία για τον σχεδιασµό φύτευσης βαµβακιού. Επιτρέπει την επιλογή τεσσάρων σειρών σε αποστάσεις 60 cm, 70 cm, 76 cm, 90 cm, 96 cm και 102 cm και 5 σειρές σε αποστάσεις 70 cm, 76 cm και 90 cm. Η αλλαγή των αποστάσεων µεταξύ των σειρών είναι εύκολη µε το πατενταρισµένο σύστηµα στροφάλου και κυλίνδρων της John Deere.

Εύκολη εναλλαγή

Εύκολη εναλλαγή από ύψος µεταφοράς 3,8 µ. σε µία από τις δύο θέσεις πεδίου: 4,5 µ. (χωρητικότητα 30,2 µ3) ή 4,8 µ. (χωρητικότητα 32,2 µ³). Το κατέβασµα του καλαθιού είναι εξίσου εύκολο. ∆εν χρειάζεται να αποσυναρµολογήσετε τις τσουλήθρες του µεταφορέα. Ο έλεγχος της ανύψωσης και το κατέβασµα γίνεται από την καµπίνα ηλεκτροϋδραυλικά.

Διαβάστε περισσότερα στο profi που κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία