BACK TO
TOP
Profi

Βαρέoς τύπου πολυµηχάνηµα Rubin 10 της Lemken για κατεργασία εδάφους στις πιο δύσκολες συνθήκες

Ο βαρέoς τύπου πολυκατεργαστής-δισκοσβάρνα– ολύδισκο Rubin 10 της Lemken θέτει νέους όρους στην κατεργασία εδάφους µε µηχανήµατα που φέρουν δίσκους .

4_120

1648
0

H Lemken διαθέτει στην υπηρεσία του επαγγελματία τους συµπαγείς της δίσκους και εγγυάται εντατική, οµοιόµορφη ανάµειξη οργανικής ύλης και εδάφους σε βάθος έως και 20 εκ. με το νέο Rubin 10,  το βάρος του οποίου εγγυάται διείσδυση, ακόµη και υπό σκληρές συνθήκες , µειώνοντας την απώλεια υγρασίας από την εξάτµιση. Αυτό καθιστά το Rubin 10 εξαιρετικά κατάλληλο µηχάνηµα κατεργασίας και στις πιο δύσκολες και ακαθόριστες συνθήκες.

Η συµµετρική διάταξη κάθε σειράς οδοντωτών κοίλων δίσκων παρέχει ακριβής κατευθυντική σταθερότητα χωρίς πλευρικές έλξεις, ακόµη και κατά την εργασία σε πλαγιές µεγιστοποιώντας την εξοικονόµηση καυσίµου. Οι µεσαίοι δίσκοι είναι µετατοπισµένοι για την αποφυγή µπλοκαρίσµατος και παρέχουν οµοιόµορφη επεξεργασία σε όλο το πλάτος εργασίας.

Εκκρεµεί δίπλωµα ευρεσιτεχνίας για αυτή τη µοναδική πατέντα . Πίσω από τις δύο σειρές δίσκων παρέχεται µια σβάρνα πρόσκρουσης ή ισοπέδωσης µε ρύθµιση άνεσης , η οποία µπορεί να ρυθµιστεί µεµονωµένα και λεπτοµερώς, για την ακριβή εναπόθεση της ροής του εδάφους.

Με το σύστηµα ασφαλείας κρουσµάτων όταν χτυπούν εµπόδια, οι κοίλοι δίσκοι εκτρέπονται ανεξάρτητα προς τα πάνω και επιστρέφουν γρήγορα στη θέση εργασίας τους. Η ενέργεια από το ελατήριο µεταφέρεται στο έδαφος και δεν καταπονεί το πλαίσιο. Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να απευθυνθούν στη Στασινός ΑΕ τον επίσηµο εισαγωγέα της Lemken στην Ελλάδα για να δουν από κοντά όλη την γκάµα των µηχανηµάτων της Lemken και να ενηµερωθούν για κάθε τους ανάγκη.

Διαβάστε περισσότερα στο profi που κυκλοφορεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία