BACK TO
TOP
Profi

Βαρέoς τύπου πολυμηχάνημα Rubin 10 της Lemken για κατεργασία εδάφους στις πιο δύσκολες συνθήκες

Το Rubin 10, πολυκατεργαστής-δισκοσβάρνα– πολύδισκο, εγγυάται εντατική, ομοιόμορφη ανάμειξη οργανικής ύλης και εδάφους σε βάθος έως και 20 εκ., με το βάρος του να εγγυάται διείσδυση, ακόμη και υπό σκληρές συνθήκες , μειώνοντας την απώλεια υγρασίας από την εξάτμιση.

rubin1

803
0

Ο βαρέoς τύπου πολυκατεργαστής-δισκοσβάρνα– πολύδισκο Rubin 10 της Lemken θέτει νέους όρους στην κατεργασία εδάφους με μηχανήματα που φέρουν δίσκους. Οι συμπαγείς δίσκοι καθιστούν το Rubin 10 εξαιρετικά κατάλληλο μηχάνημα κατεργασίας και στις πιο δύσκολες και ακαθόριστες συνθήκες.



Η συμμετρική διάταξη κάθε σειράς οδοντωτών κοίλων δίσκων παρέχει ακριβή κατευθυντική σταθερότητα χωρίς πλευρικές έλξεις, ακόμη και κατά την εργασία σε πλαγιές μεγιστοποιώντας την εξοικονόμηση καυσίμου. Οι μεσαίοι δίσκοι είναι μετατοπισμένοι για την αποφυγή μπλοκαρίσματος και παρέχουν ομοιόμορφη επεξεργασία σε όλο το πλάτος εργασίας. Εκκρεμεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για αυτή τη μοναδική πατέντα.



Πίσω από τις δύο σειρές δίσκων παρέχεται μια σβάρνα πρό- σκρουσης ή ισοπέδωσης με ρύθμιση άνεσης , η οποία μπορεί να ρυθμιστεί μεμονωμένα και λεπτομερώς, για την ακριβή εναπόθεση της ροής του εδάφους.



Με το σύστημα ασφαλείας κρουσμάτων όταν χτυπούν εμπόδια, οι κοίλοι δίσκοι εκτρέπονται ανεξάρτητα προς τα πάνω και επιστρέφουν γρήγορα στη θέση εργασίας τους. Η ενέργεια από το ελατήριο μεταφέρεται στο έδαφος και δεν καταπονεί το πλαίσιο.




Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη Στασινός ΑΕ, τον επίσημο εισαγωγέα της Lemken στην Ελλάδα, για να δουν από κοντά όλη την γκάμα των μηχανημάτων της Lemken και να ενημερωθούν για κάθε τους ανάγκη.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία