BACK TO
TOP
Profi

Με οκτώ νέα µοντέλα εµπλουτίζεται η Σειρά 6 της Deutz-Fahr Powershift/RCshift

Οκτώ νέα µοντέλα εµπλουτίζουν την Σειρά 6 της Deutz-Fahr εµπλουτίζουν οκτώ νέα µοντέλα, που µπορούν να εξοπλιστούν είτε µε το κλασικό κιβώτιο Powershift ή µε την πλήρως αυτόµατη έκδοση RCshift.

4_130

1236
0

Με αυτά τα νέα µοντέλα, η Deutz-Fahr εισέρχεται δυναµικά στην αγορά των τρακτέρ powershift µε ιπποδύναµη µεταξύ 160 και 230 Hp, που αντιπροσωπεύει ποσοστό περίπου 35%-40% του κλάδου στην Ευρώπη. Τα νέα µοντέλα που αναπτύχθηκαν και κατασκευάζονται από την Deutz-Fahr Land στο Lauingen της Γερµανίας, προσφέρουν έως και 8% περισσότερη ροπή, νέες µεγαλύτερες δεξαµενές καυσίµου, περισσότερη άνεση για τους χειριστές µε µία σειρά νέων επιλογών για την καµπίνα MaxiVision και χαµηλότερο κόστος συντήρησης µε τα ενδιάµεσα διαστήµατα αλλαγής λαδιών για τον κινητήρα να έχουν επεκταθεί στις 1.000 ώρες λειτουργίας (ή 2 χρόνια). ∆ύο 4-κύλινδρα µοντέλα µε κοντό µεταξόνιο για άριστη ευελιξία και υψηλή απόδοση ισχύος έως 171 ίππους, πείθουν τον χειριστή µε τις δυνατότητές τους.

Οι αναβαθµισµένοι κινητήρες Deutz TCD είναι εγκατεστηµένοι στα 6-κύλινδρα µοντέλα 6160 – 6230, προσφέροντας τώρα έως και 192 hp στις εκδόσεις µε µεσαίο µεταξόνιο 6160 - 6190 και µέχρι 230 ίππους στις εκδόσεις µε µακρύ µεταξόνιο 6210 - 6230.

Κιβώτια Powershift & RCshift

Τα δοκιµασµένα, αποδοτικά και απλοποιηµένα κιβώτια ταχυτήτων Powershift προσφέρουν στον χειριστή 30 ταχύτητες για την κίνηση προς τα µπροστά και 15 για την όπισθεν.

Προαιρετικά, το κιβώτιο µπορεί να περιλαµβάνει και αργές σχέσεις (creeper) αυξάνοντας τον αριθµό των ταχυτήτων σε 54 και 27 αντίστοιχα. Εντελώς νέα είναι η προαιρετική λειτουργία APS - Automatic Power Shift. Η ηλεκτρονική µονάδα ελέγχου (ECU) βοηθά τον οδηγό να επιλέγει και να αλλάζει αυτόµατα τα στάδια του Powershift εντός του εύρους σχέσεων. Τα κιβώτια RCshift είναι πλήρως αυτόµατα.

Οι 5 ροµποτικές σχέσεις και τα 6 στάδια powershift εξασφαλίζουν οµαλές αλλαγές ταχυτήτων από τη µικρότερη µέχρι τη µεγαλύτερη. Τα κιβώτια RCshift επιτρέπουν επίσης στα τρακτέρ να αναπτύσσει ταχύτητα 40 χλµ/ώρα στο δρόµο διατηρώντας τον κινητήρα στις µόλις 1.158 σαλ. ή στα 50 km/h στις 1.447 σαλ. (οι στροφές διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα µε τα ελαστικά και το µοντέλο).

Τα µηχανήµατα της Deutz-Fahr διαθέτει στην ελληνική
αγορά η εταιρεία Θεοχαράκης Α.Ε. (210/3479700)

Διαβάστε περισσότερα στο profi που κυκλοφορεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία