Πρωταγωνιστές τα Merlo μηδενικών ρύπων στην έκθεση Fieragricola 2024

Κοινοποίηση:

«Οι εμπορικές εκθέσεις είναι πάντα μια πολύτιμη ευκαιρία για να συναντήσουμε τους αντιπροσώπους και τους πελάτες μας», τόνισε ο Mattia Bodino, από το τμήμα μάρκετινγκ του ομίλου Merlo. «Για εμάς είναι ένας τρόπος να ακούμε, να λαμβάνουμε προτάσεις, να κατανοούμε τις τάσεις και να αναπτύσσουμε όλο και περισσότερα μηχανήματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επιχειρήσεων», σχολίασε. Τα μοντέλα που παρουσιάζονται στην έκθεση συνάδουν με την εστίαση στην καινοτομία και την έρευνα που χαρακτηρίζει πάντα την πολιτική της εταιρείας.

Το e-WORKER και το Cingo M600TDe υπογραμμίζουν την εστίαση στην ηλεκτροκίνηση, έναν τομέα που προορίζεται να αναπτυχθεί όλο και περισσότερο στο μέλλον. Η νέα σειρά τηλεσκοπικών TF30.7, που μόλις κυκλοφόρησε στην αγορά αυτές τις ημέρες – προσφέρεται σε δύο μοντέλα και πέντε εκδόσεις σχεδιασμένες ειδικά για τη γεωργία και τις κατασκευές – χαρακτηρίζεται από τη συμπαγή μορφή και την ευελιξία της, ενώ εγγυάται την άνεση και την ασφάλεια που φέρουν τα μεγαλύτερα μηχανήματα.

Το TF30.7 ξεχώρισε και είναι ένα πολύ ασφαλές μηχάνημα, το οποίο δίνει απάντηση σε μια ανάγκη που θέλει να ικανοποιήσει πολύ έντονα η αγορά. Μεταξύ των μηχανημάτων της έκθεσης, το MM160 με το νέο βραχίονα Merlo, το τρακτέρ μεταφοράς εργαλείων που χρησιμοποιείται για εργασίες συντήρησης στη γεωργία προσέλκυσε με τη σειρά του τους επισκέπτες. Το μηχάνημα μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε τρακτέρ πολλαπλών χρήσεων (για παράδειγμα, το χειμώνα, με το μπροστινό εκχιονιστικό μηχάνημα και τον πίσω διασκορπιστή αλατιού). Ένα μοναδικό μηχάνημα στην αγορά, ικανό να εργάζεται το καλοκαίρι και το χειμώνα. Για την εταιρεία -γιορτάζει φέτος εξήντα χρόνια λειτουργίας – η οικονομική χρονιά που πέρασε ήταν γεμάτη ικανοποίηση, όπως πιστοποιείται από την αύξηση της παραγωγής (8.700 μηχανές), του κύκλου εργασιών (+11,7%) και της απασχόλησης. Για το εγγύς μέλλον, μετά από τρία συνεχόμενα έτη ανάπτυξης, αναμένεται τώρα μια συνολική επιβράδυνση, όπως αναφέρεται στην ιταλική ιστοσελίδα meccagri.

«Η παρουσία μας στον τομέα των τηλεσκοπικών, σε συνδυασμό με την εγγύτητα στον πελάτη που μας χαρακτήριζε πάντα μας κάνει ωστόσο να ατενίζουμε τους επόμενους μήνες με σιγουριά. Εργαζόμαστε για να εδραιώσουμε τις θέσεις μας στην αγορά και να ανοίξουμε νέες ευκαιρίες. Η θυγατρική εταιρεία στις ΗΠΑ που μόλις ανοίξαμε μας επιτρέπει πλέον να είμαστε παρόντες σε μια περιοχή από την οποία προηγουμένως απουσιάζαμε και έτσι να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη του ομίλου και το πολύ φιλόδοξο βιομηχανικό πρόγραμμα που έχουμε», σχολίασε ο Mattia Bodino. Η θυγατρική εταιρεία στις ΗΠΑ προστέθηκε στις έξι υπάρχουσες (Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία, Πολωνία, Αυστραλία) και ενισχύει το δίκτυο διανομής που αποτελείται από 80 εισαγωγείς και 600 αντιπροσώπους, οι οποίοι είναι σε θέση να προσφέρουν ευρεία κάλυψη όσον αφορά τις πωλήσεις, το σέρβις και τα ανταλλακτικά.

Meccagri

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η διαφορά που κάνει 20 χρόνια εξέλιξης στον αλωνισμό με τις μηχανές της New Holland

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι τα µοντέλα CX της New Holland κυκλοφόρησαν στην αγορά πριν από 20 χρόνια, επειδή τα χρόνια που µεσολάβησαν η γκάµα των θεριζοαλωνιστικών δεν άλλαξε πολύ εξωτερικά. Κάτω από τα πάνελ όµως είναι µια πολύ διαφορετική ιστορία. Παρακάτω βλέπουµε τα 20 χρόνια εξέλιξης, από την CX860 του 2002 στην CX8.90 του 2022.

Παγκόσµια πρεµιέρα για τις νέες θεριζοαλωνιστικές μηχανές John Deere S7

Θέτοντας νέα πρότυπα στην αυτοµατοποίηση και την παραγωγικότητα της συγκοµιδής, η John Deere παρουσίασε στο Commodity Classic στο Χιούστον του Τέξας των ΗΠΑ τη νέα θεριζοαλωνιστική S7, ένα µηχάνηµα που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει αυξηµένη και εξίσου υψηλή παραγωγικότητα µέσω του προηγµένου αυτοµατισµού συγκοµιδής.

Προτεινόμενα

Επένδυση 70 εκατ. ευρώ από την AGCO για υβριδικούς, ηλεκτρικούς και εναλλακτικού καυσίμου κινητήρες

Η επένδυση ύψους 70 εκατ. ευρώ θα επιτρέψει επίσης στις εγκαταστάσεις του Linnavuori την επέκταση της κατασκευής εξαρτημάτων CVT για τα τρακτέρ του ομίλου (Fendt, Massey Ferguson και Valtra), με σχέδια για την παραγωγή περισσότερων εξαρτημάτων μετάδοσης κίνησης υψηλής ακρίβειας.