Tην κεφαλή UltraFeed για δυναμική ροή της καλλιέργειας φέρνει η New Holland

Κοινοποίηση:

Η New Holland παρουσιάζει τη νέα κεφαλή συλλογής UltraFeed για τις αυτοκινούμενες ενσιρωτικές μηχανές FR Forage Cruiser, τόσο στην Ευρώπη όσο και στη Βόρεια Αμερική. Ο νέος σχεδιασμός βελτιστοποιεί επίσης την ιπποδύναμη και την ικανότητα της κεφαλής κοπής του FR Forage Cruiser. «Η ομάδα των μηχανικών μας ανέπτυξε στρατηγικά την κεφαλή UltraFeed για να αυξήσει την παραγωγικότητα του FR Forage Cruiser σε διάφορους τύπους καλλιεργειών», λέει ο Josh Harkenrider, διευθυντής μάρκετινγκ στα συγκεκριμένα μηχανήματα της New Holland.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, «η δυνατότητα διαμόρφωσης και εξισορρόπησης της ροής της καλλιέργειας ικανοποιεί την όρεξη του FR για παραγωγή». Στο πλαίσιο του νέου σχεδιασμού, στην κεφαλή UltraFeed ενσωματώθηκε μια στιβαρή μετάδοση με ιμάντα. Αυτό το νέο στοιχείο όχι μόνο αυξάνει την ικανότητα και το χρόνο λειτουργίας, αλλά παρατείνει και τη διάρκεια ζωής της κεφαλής.

Το σύστημα μετάδοσης κίνησης, σε συνδυασμό με ένα νέο σχεδιασμό του κοχλία, εξομαλύνει τη ροή της καλλιέργειας στους κυλίνδρους τροφοδοσίας της μηχανής, εμπνέοντας εμπιστοσύνη και αξιοπιστία στο πεδίο. Για την περαιτέρω βελτιστοποίηση της ροής της καλλιέργειας, έχει ενσωματωθεί ένα μεγάλο προστατευτικό κυλίνδρου. Αυτό συμπιέζει τις μεγάλες θημωνιές μπροστά από τον κύλινδρο συλλογής, γεγονός που είναι όμως επωφελές και για το χειρισμό ελαφρών θημωνιών. Επιπλέον, η ενσωμάτωση πλέγματος στο επάνω μέρος της κεφαλής επιτρέπει στους χειριστές να παρακολουθούν τη ροή της καλλιέργειας στο FR Forage Cruiser με προαιρετικά φώτα LED που ενισχύουν την ορατότητα. Για τον εξορθολογισμό της συνήθους συντήρησης, ένα προαιρετικό σύστημα αυτόματης λίπανσης μπορεί να προστεθεί στην κεφαλή UltraFeed για να μειωθεί ο χρόνος συντήρησης μαζί με το νέο υλικό των δοντιών, σύμφωνα πάντα με την κατασκευάστρια.

«Οι εκτεταμένες δοκιμές από την ομάδα πιστοποίησης προϊόντων της New Holland για τη νέα κεφαλή συλλογής UltraFeed επιβεβαίωσαν σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση σε διάφορες συνθήκες καλλιέργειας και μήκη κοπής, σε σύγκριση με προηγούμενες μονάδες», λέει η Melissa Kelly, επικεφαλής του τμήματος κτηνοτροφίας και γαλακτοκομίας της New Holland. Το UltraFeed παρουσιάστηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της περσινής εμπορικής έκθεσης Agritechnica στη Γερμανία και τώρα παρουσιάζεται στην επερχόμενη World Ag Expo της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

world-agritech

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η διαφορά που κάνει 20 χρόνια εξέλιξης στον αλωνισμό με τις μηχανές της New Holland

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι τα µοντέλα CX της New Holland κυκλοφόρησαν στην αγορά πριν από 20 χρόνια, επειδή τα χρόνια που µεσολάβησαν η γκάµα των θεριζοαλωνιστικών δεν άλλαξε πολύ εξωτερικά. Κάτω από τα πάνελ όµως είναι µια πολύ διαφορετική ιστορία. Παρακάτω βλέπουµε τα 20 χρόνια εξέλιξης, από την CX860 του 2002 στην CX8.90 του 2022.

Παγκόσµια πρεµιέρα για τις νέες θεριζοαλωνιστικές μηχανές John Deere S7

Θέτοντας νέα πρότυπα στην αυτοµατοποίηση και την παραγωγικότητα της συγκοµιδής, η John Deere παρουσίασε στο Commodity Classic στο Χιούστον του Τέξας των ΗΠΑ τη νέα θεριζοαλωνιστική S7, ένα µηχάνηµα που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει αυξηµένη και εξίσου υψηλή παραγωγικότητα µέσω του προηγµένου αυτοµατισµού συγκοµιδής.

Προτεινόμενα

Με συνολικό πλάτος µικρότερο από ένα µέτρο το νέο Antonio Carraro Tony 8700 V

Το νέο Antonio Carraro Tony 8700 V είναι σχεδιασµένο για χρήση ακόµη και στις στενότερες σειρές αµπελώνων, προσφέρει ευελιξία, πρακτικότητα και ακρίβεια. ∆ιαθέτει ένα καινοτόµο υδροστατικό κιβώτιο ταχυτήτων.