H Siloking λανσάρει τους ηλεκτρικούς μίκτες eTruck 2012 των 12 και 20 κυβικών

Κοινοποίηση:

Η Siloking παρουσίασε στην Agritechnica το 2023 τη νέα σειρά eTruck 2012 των ηλεκτρικά κινούμενων μικρών με όγκο χοάνης μεταξύ 12 και 20 κυβικών μέτρων. Πρόκειται για μια σημαντική επέκταση της εξηλεκτρισμένης σειράς, η οποία περιελάμβανε ήδη τα 3 μοντέλα eTruck 1408 με 8, 10 και 14 κυβικά μέτρα. Τα νέα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με μια νέα ατομική λύσης κίνησης με έναν κινητήρα για κάθε κοχλία ανάμιξης και έναν κινητήρα για την έλξη, καθώς και με μπαταρίες υψηλής ποιότητας λιθίου-σιδήρου-φωσφορικού άλατος (LiFePO4), οι οποίες εγγυώνται υψηλό επίπεδο απόδοσης.

Αναλυτικότερα, οι νέες κυψέλες φωσφορικού σιδήρου, λιθίου που έχουν εγκατασταθεί εγγυώνται υψηλό επίπεδο ασφάλειας έναντι εκρήξεων και πυρκαγιών και, χάρη στην έξοδο των 96 βολτ, προσφέρουν αποτελεσματική και αξιόπιστη λειτουργία ακόμη και σε υψηλές αναλογίες.

Με εξαίρεση το μικρότερο μοντέλο, το eTruck 2012-12 με χωρητικότητα 12 κυβικών και μόνο έναν κοχλία ανάμιξης, τα νέα μοντέλα διαθέτουν το καθένα δύο κοχλίες ανάμιξης, ο καθένας από τους οποίους κινείται από δικό του κινητήρα. Η συνολική ισχύς του συστήματος κίνησης ανάμιξης είναι 80 kW. Αυτό εγγυάται τέλεια διάλυση και ομοιογενές μίγμα τροφοδοσίας ακόμη και με στρογγυλά δεμάτια.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας των καινοτόμων κυψελών LiFePO4 στο eTruck 2012 επαρκεί για δύο έως τέσσερις πληρώσεις εμπορευματοκιβωτίων και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας επιτρέπει 3.000 έως 5.000 κύκλους πλήρους φόρτισης.

Η νέα σειρά έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για μέγιστη απόδοση και μεγαλύτερους όγκους, αλλά και για άνεση με την αποδεδειγμένη αυτόνομη καμπίνα Siloking. Η κολόνα του τιμονιού είναι ρυθμιζόμενη και ο πίνακας ελέγχου περιλαμβάνει λειτουργίες για ανάμιξη, τεμαχισμό και άδειασμα υπολειμμάτων. Η μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς είναι από 0 έως 15 χμ./ώρα.

trattoriweb

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Το 100% ηλεκτρικό τρακτέρ από την Seederal έρχεται το 2025 στις επόμενες εκθέσεις

Το πρωτότυπο αμιγώς ηλεκτρικό τρακτέρ της γαλλικής νεοφυούς επιχείρησης βασίζεται αρχικά στο βρετανικό JCB Fastrac, ωστόσο πληροφορίες κάνουν λόγο για διαφοροποίηση σχεδιασμού στο μοντέλο παραγωγής.

Προτεινόμενα

Σχεδιασμένη από τους αγρότες και για τους αγρότες, η νέα σειρά Case IH Quantum V/F

Tα νέα Case IH Quantum Stage V είναι µία σειρά ειδικών τρακτέρ υψηλών προδιαγραφών, για οπωρώνες και αµπελώνες µε ονοµαστική ισχύ έως 120 ίππους και πλήρως αναβαθµισµένο κιβώτιο ταχυτήτων που σχεδιάστηκε µε βάση τις απαιτήσεις των δενδροκαλλιεργητών.

Αυτοκινούμενοι μίκτες και φορτωτές από την Faresin στην Fieragricola 2024

Μετά την Agritechnica, η Faresin βρέθηκε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην έκθεση Fieragricola 2024, εκεί όπου παρουσίασε στο κοινό τα γεωργικά τηλεσκοπικά της αλλά και τους νέους μίκτες, ανάμεσά τους και η ηλεκτρική έκδοση.