XAG P100 PRO: Ψεκασμός, λίπανση και χαρτογράφηση σε ένα συμπαγές drone

Κοινοποίηση:

Το XAG P100 Pro διασφαλίζει τον καλύτερο ψεκασμό αξιοποιώντας τη μεγάλη δύναμη των καθοδικών ρευμάτων σε συνδυασμό με τα φυγοκεντρικά μπεκ iRaSS.

Tο drone P100 Pro της XAG, ειδικά σχεδιασμένο για τον αγροτικό τομέα, επιτυγχάνει βελτιωμένη απόδοση πτήσης, χαμηλή κατανάλωσης ενέργειας και καλύτερο ψεκασμό αξιοποιώντας τη μεγάλη δύναμη των καθοδικών ρευμάτων, ενώ μπορεί άνετα να καλύψει τις εργασίες ψεκασμού, λίπανσης και χαρτογράφησης. Χρησιμοποιώντας μια διαιρούμενη πλατφόρμα και 3 υποσυστήματα Revospray 3, Revocast 3 και Realterra 2, το P100 Pro είναι το μόνο αγροτικό Drone που μπορεί να καλύψει τις εργασίες ψεκασμού, λίπανσης και χαρτογράφησης σε μια πλατφόρμα.

Πρέπει να γνωρίζεις ότι:

-Το drone XAG P100 Pro αποτελεί τη ναυαρχίδα της XAG

-Είναι τo μοναδικό με ταχύτητα ψεκασμού 8 m/s.

-Είναι τo μοναδικό με 18 λεπτά χρόνο πτήσης

-Διαθέτει ψεκασμό ως 180 στρμ./ώρα

Revospray 3

Η μονάδα φέρει έναν επαναστατικό σχεδιασμό και αναδιπλούμενο βραχίονα με μείωση όγκου έως και 65% για ευελιξία στη μεταφορά και την αποθήκευση, ανασχεδιασμό μοτέρ και πτερύγια, που επιτρέπουν ταχύτητες αποδοτικού ψεκασμού έως και 14m/s. Η νέα δεξαμενή χωρητικότητας 50 λίτρων και οι 2 αντλίες συνολικής απόδοσης 22 λ./λ. ικανοποιούν τις ανάγκες της γεωργίας.

Η εταιρεία αναφέρει ότι το XAG P100Pro φέρει Τεχνολογία Φυγοκεντρικών Μπεκ Ψεκασμού iRass 3 γενιάς, με πλάτος εργασίας από 5-10 μ. και διπλάσια διείσδυση σταγόνας ψεκασμού στο φυτό, στοιχείο που αυξάνει την παραγωγικότητα έως και 190 στρ./ώρα. Επίσης, ενσωματώνεται ένα Radar πολλαπλών κατευθύνσεων με στόχο την ακριβή αντίληψη και αποφυγή εμποδίων από απόσταση 1,5-80 μ.

Νέο είναι και το χειριστήριο ARC 3 με βελτιωμένες επιδόσεις και ευελιξία στο χειροκίνητο χειρισμό, εύκολη καταγραφή εμποδίων και συνόρων.

Άδειασμα δοχείου λιπάσματος 80 λιτρων σε μόλις 20 δεύτερα

Το ανανεωμένο σύστημα λίπανσης Revocast 3 της XAG διαθέτει κάθετους φυγοκεντρικούς δίσκους διασποράς που παρέχουν γρήγορη κατακόρυφη επιτάχυνση προς τα κάτω, αψηφώντας τις ριπές του αέρα. Το πλάτος λίπανσης προσαρμόζεται με ακρίβεια ανάλογα με το ύψος πτήσης, προσφέροντας ομοιόμορφη κάλυψη χωρίς κενά ή επικαλύψεις.

-Δοχείο 80 λίτρων/50 kg με ανίχνευση όγκου σε πραγματικό χρόνο

-Μέγιστη αποδοτικότητα λίπανσης έως και 300 στρ/ώρα

-Δυνατότητα εφαρμογής μεταβλητής δοσολογίας λίπανσης

Realterra 2

Το σύστημα χαρτογράφησης XAG Realterra 2 σε συνδυασμό με το XAG P100 Pro, επιτρέπουν την εύκολη καταγραφή συνόρων και εμποδίων σε περιοχές όπου το ανάγλυφο των χωραφιών κάνει δύσκολο το σχεδιασμό και την πραγματοποίηση πτήσης.

Χαρακτηριστικά

-Το χαρτογραφικό παρελκόμενο Realterra 2 προσαρμόζεται εύκολα στο P100 Pro χάρη στα γρήγορα κουμπώματα σε μόλις ένα λεπτό

-Τηλεπισκόπηση έως και 130 στρέμματα σε 1 πτήση και απευθείας επεξεργασία και συγχρονισμός του ορθομωσαϊκού τρισδιάστατου χάρτη στην κινητή συσκευή, χωρίς την ανάγκη σύνδεσης στο internet

-Αυτόματος τρισδιάστατος σχεδιασμός για χωράφια που βρίσκονται σε λόφους ή δενδρώδεις καλλιέργειες σε επικλινή εδάφη

Τα drone της XAG διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρεία TractorGPS (τηλ.: 2310287166)
www.tractorgps.gr

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η διαφορά που κάνει 20 χρόνια εξέλιξης στον αλωνισμό με τις μηχανές της New Holland

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι τα µοντέλα CX της New Holland κυκλοφόρησαν στην αγορά πριν από 20 χρόνια, επειδή τα χρόνια που µεσολάβησαν η γκάµα των θεριζοαλωνιστικών δεν άλλαξε πολύ εξωτερικά. Κάτω από τα πάνελ όµως είναι µια πολύ διαφορετική ιστορία. Παρακάτω βλέπουµε τα 20 χρόνια εξέλιξης, από την CX860 του 2002 στην CX8.90 του 2022.

Παγκόσµια πρεµιέρα για τις νέες θεριζοαλωνιστικές μηχανές John Deere S7

Θέτοντας νέα πρότυπα στην αυτοµατοποίηση και την παραγωγικότητα της συγκοµιδής, η John Deere παρουσίασε στο Commodity Classic στο Χιούστον του Τέξας των ΗΠΑ τη νέα θεριζοαλωνιστική S7, ένα µηχάνηµα που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει αυξηµένη και εξίσου υψηλή παραγωγικότητα µέσω του προηγµένου αυτοµατισµού συγκοµιδής.

Προτεινόμενα

Με μεγάλες αλλαγές το 2024 η σειρά τηλεσκοπικών φορτωτών Farmlift της Case IH

Η οικογένεια Farmlift θα διατίθεται σε επτά μοντέλα, με αντλία ροής 160 λ./λ., νέα έξυπνα υδραυλικά χαρακτηριστικά, ηλεκτροϋδραυλικό φορέα εργαλείων και πολλαπλές αναβαθμίσεις άνεσης και λειτουργίας εντός της καμπίνας.