Πιο προσιτά στην αγορά θέλει ο όμιλος CNH τα τρακτέρ βιομεθανίου και τη γεωργία ακριβείας

Κοινοποίηση:

Η CNH Capital, ο «μοχλός» χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της CNH, προσφέρει μειωμένο κόστος χρηματοδότησης στους πελάτες που θα παραγγείλουν βιώσιμο εξοπλισμό το 2024 στην Ευρώπη, πιθανώς μια κίνηση-ματ για την προώθηση της βιωσιμότητας.

Με μια ενδιαφέρουσα εκστρατεία ευνοϊκού προγράμματος χρηματοδότησης στην Ευρώπη για ηλεκτρικά μηχανήματα και μηχανήματα που κινούνται με βιομεθάνιο έως τις τεχνολογίες γεωργίας ακριβείας συνεχίζει την κατεύθυνσή της προς την προώθηση της βιωσιμότητας στον αγροτικό κλάδο ο όμιλος CNH.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Μαρτίου 2024

Η CNH Capital, το τμήμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της CNH που ειδικεύεται στη χρηματοδότηση και τη μίσθωση γεωργικών και κατασκευαστικών μηχανημάτων, ανακοινώνει την έναρξη μιας ειδικής εκστρατείας σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές για τη μείωση του κόστους χρηματοδότησης βιώσιμου εξοπλισμού για τους τελικούς πελάτες το 2024.

Η πρωτοβουλία αυτή, που καλύπτει την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Πολωνία και την Αυστρία, προσφέρει προνομιακούς όρους χρηματοδότησης για την απόκτηση ή την πρόσβαση σε βιώσιμο εξοπλισμό επόμενης γενιάς από τις μάρκες του ομίλου CNH. Απευθύνεται τόσο στην αυξανόμενη ζήτηση των πελατών για βιώσιμες λύσεις όσο και στην ανάγκη για περιβαλλοντική υπευθυνότητα.

Η CNH Capital είναι βαθιά προσηλωμένη στην υποστήριξη της μετάβασης των πελατών της σε βιώσιμες πρακτικές. Αυτή η καινοτόμος εκστρατεία ισχύει ειδικά για τα τρακτέρ βιομεθανίου, τις μονάδες μεθανοποίησης, τα κιτ γεωργίας ακριβείας και τα ηλεκτρικά μηχανήματα, εκτός από κάθε μελλοντική προσφορά βιώσιμου εξοπλισμού από τις μάρκες της CNH.

«Σε ένα ταχέως εξελισσόμενο τεχνολογικό τοπίο, η CNH Capital είναι υπερήφανη που συνεργάζεται με τους πελάτες μας στο ταξίδι τους προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον», δήλωσε ο François Millot, επικεφαλής των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών (EMEA) της CNH. «Αυτή η εκστρατεία υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας στην καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη στη γεωργία και τις κατασκευές, με τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες να διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιτάχυνση της υιοθέτησης λύσεων φιλικών προς το περιβάλλον, βελτιστοποιώντας το κόστος χρήσης των πελατών».

«Σε μια αγορά που εξελίσσεται συνεχώς από τεχνολογική και τεχνική άποψη, η CNH αποδεικνύει τη δέσμευσή της για ένα βιώσιμο μέλλον με χρηματοοικονομικές υπηρεσίες ως μέρος αυτού του μοναδικού ταξιδιού», ανέφερε ο όμιλος.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η διαφορά που κάνει 20 χρόνια εξέλιξης στον αλωνισμό με τις μηχανές της New Holland

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι τα µοντέλα CX της New Holland κυκλοφόρησαν στην αγορά πριν από 20 χρόνια, επειδή τα χρόνια που µεσολάβησαν η γκάµα των θεριζοαλωνιστικών δεν άλλαξε πολύ εξωτερικά. Κάτω από τα πάνελ όµως είναι µια πολύ διαφορετική ιστορία. Παρακάτω βλέπουµε τα 20 χρόνια εξέλιξης, από την CX860 του 2002 στην CX8.90 του 2022.

Παγκόσµια πρεµιέρα για τις νέες θεριζοαλωνιστικές μηχανές John Deere S7

Θέτοντας νέα πρότυπα στην αυτοµατοποίηση και την παραγωγικότητα της συγκοµιδής, η John Deere παρουσίασε στο Commodity Classic στο Χιούστον του Τέξας των ΗΠΑ τη νέα θεριζοαλωνιστική S7, ένα µηχάνηµα που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει αυξηµένη και εξίσου υψηλή παραγωγικότητα µέσω του προηγµένου αυτοµατισµού συγκοµιδής.

Προτεινόμενα

«Γεωργία ακριβείας παντού» το σύνθημα CNH και Intelsat για το νέο τους δίκτυο

Η συνεργασία της CNH και της Intelsat αναδεικνύει τη σημασία της αξιόπιστης συνδεσιμότητας στο διαδίκτυο για τις σύγχρονες γεωργικές εργασίες, αξιοποιώντας τη δορυφορική τεχνολογία για την αντιμετώπιση των προκλήσεων συνδεσιμότητας σε δυσπρόσιτες περιοχές.