Lemken iQblue Weeder: Νέο τερματικό και απλοποίηση της μηχανικής ζιζανιοκτονίας

Κοινοποίηση:

Ένα νέο τρόπο ελέγχου της κάμερας και των υπόλοιπων διαδικασιών μέσω ISObus εισάγει η Lemken, ενσωματώνοντας στα νέα τερματικά το λογισμικό iQblue Weeder.

Μέχρι τώρα, οι αγρότες με ένα σκαπτικό μηχάνημα με έλεγχο κάμερας και έλεγχο τμήματος εξαρτιόνταν από δύο τερματικά: το τερματικό ISObus για τον έλεγχο τμήματος και ένα δεύτερο τερματικό για τις εικόνες της κάμερας και τις ρυθμίσεις του σκαπτικού μηχανήματος.

Με το λογισμικό «iQblue Weeder», η Lemken κατάφερε τώρα να ενοποιήσει τον πλήρη έλεγχο της μονάδας, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου των τμημάτων και των εικόνων της κάμερας, σε ένα σύστημα ISObus και όλα αυτά να προβάλλονται στο τερματικό CCI 800 ή 1200, με αποτέλεσμα να είναι μια οικονομική, πρακτική και «λογική» λύση για τον χρήστη. Το σύστημα ISObus καταγράφει τη θέση του μηχανήματος και την ταχύτητα του τρακτέρ.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Μαρτίου 2024

Ο χειρισμός είναι επίσης δυνατός μέσω του joystick του CCI ή του τρακτέρ. Επιπλέον, το σύστημα είναι προετοιμασμένο για HighSpeed ISObus και χρησιμοποιεί τη διεπαφή του προτύπου ISO 17215 μέσω Ethernet για τη μεταφορά εικόνων βίντεο με πληροφορίες από την κάμερα.

Οι χρήστες επωφελούνται επίσης από τις αυτόματες ενημερώσεις του μηχανήματος («over-the-air» δηλαδή), διασφαλίζοντας ότι το μηχάνημα λειτουργεί πάντα με το πιο πρόσφατα ενημερωμένο λογισμικό. Όσον αφορά τη συντήρηση και την αντιμετώπιση προβλημάτων, οι ρυθμίσεις μπορούν να προσαρμοστούν εξ αποστάσεως και τυχόν προβλήματα να διορθωθούν γρήγορα.

Οι νέες ρυθμίσεις είναι στη συνέχεια αμέσως ορατές στην εικόνα της κάμερας, ώστε να μπορούν να ελεγχθούν και να προσαρμοστούν, εάν είναι απαραίτητο. Η συνολική δομή του μενού του συστήματος είναι σύμφωνη με όλα τα πρότυπα της Lemken και ο χειρισμός του συστήματος είναι διαισθητικός.

Trekkerweb

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Από το 2026 αγροβολταϊκά με ανανεώσιμες πρώτες ύλες φέρνει η AgroSolar Europe

Δομές στήριξης φωτοβολταϊκών χωρίς χάλυβα επιχειρεί να εισάγει στην αγορά η AgroSolar Europe GmbH από το Βερολίνο, που θέλει να αντικαταστήσει τα στοιχεία στήριξης με με ανανεώσιμες πρώτες ύλες, όπως λινάρι ή ίνες ξύλου.

Η διαφορά που κάνει 20 χρόνια εξέλιξης στον αλωνισμό με τις μηχανές της New Holland

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι τα µοντέλα CX της New Holland κυκλοφόρησαν στην αγορά πριν από 20 χρόνια, επειδή τα χρόνια που µεσολάβησαν η γκάµα των θεριζοαλωνιστικών δεν άλλαξε πολύ εξωτερικά. Κάτω από τα πάνελ όµως είναι µια πολύ διαφορετική ιστορία. Παρακάτω βλέπουµε τα 20 χρόνια εξέλιξης, από την CX860 του 2002 στην CX8.90 του 2022.

Προτεινόμενα

Η Kubota αποκαλύπτει το Agri Concept στην έκθεση CES 2024 του Λας Βέγκας

Η Kubota στην πρόσφατη CES 2024 στο Λας Βέγκας βρήκε την ευκαιρία να παρουσιάσει το μακροπρόθεσμο όραμά της «GMB2030». Το νέο όχημα Agri Concept αποτελεί μέρος του μέλλοντος της γεωργίας που οραματίζεται η Kubota, η οποία φέτος γιορτάζει τα 50 χρόνια παρουσίας στην ευρωπαϊκή αγορά.