Mε 5 νέα μοντέλα και πλήθος βελτιώσεων η αναβαθμισμένη σειρά Quantum V/F της Case IH

Κοινοποίηση:

Tα νέα Case IH Quantum Stage V είναι µία σειρά ειδικών τρακτέρ υψηλών προδιαγραφών, για οπωρώνες και αµπελώνες µε ονοµαστική ισχύ έως 120 ίππους και πλήρως αναβαθµισµένο κιβώτιο ταχυτήτων που σχεδιάστηκε µε βάση τις απαιτήσεις των δενδροκαλλιεργητών

Η γκάµα της νέας σειράς Quantum V/F περιλαµβάνει πέντε µοντέλα που παρέχουν περισσότερη ισχύ για τον εφελκυσµό απαιτητικών εργαλείων και για να βοηθήσουν τους πελάτες να ολοκληρώσουν την εργασία τους σε στενά χρονικά όρια. Η σειρά ξεκινά µε το Quantum 80 στους 74 ίππους και οδηγεί στο νέο Quantum 120, µε ονοµαστική ισχύ 120 ίππων. Όλα είναι εξοπλισµένα στάνταρ µε καµπίνα, τετρακίνηση (4wd) και τετρακύλινδρους κινητήρες F5C της FPT.

Νέα αθόρυβη καµπίνα

Το κλειδί µεταξύ των πολλαπλών χαρακτηριστικών της νέας καµπίνας, η οποία αποτελεί µέρος της τελευταίας σειράς Quantum της Case IH, είναι τα φίλτρα αέρος κατηγορίας 4 για καλύτερο εξαερισµό και φιλτράρισµα. Παράλληλα οι αναβαθµίσεις συµβάλουν στη µείωση των επιπέδων θορύβου στην καµπίνα στα 71 decibels, τα χαµηλότερα σε αυτή την κατηγορία. Μια νέα οθόνη τοποθετηµένη στην µπροστινή δεξιά γωνία, η οποία ελέγχεται µέσω ενός περιστρεφόµενου επιλογέα στη δεξιά κονσόλα χειριστή, παρέχει απλή πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες και απλοποιεί την προσαρµογή των ρυθµίσεων για βασικές λειτουργίες.

Bελτιώσεις κιβωτίου ταχυτήτων και υδραυλικών

Η νέα σειρά τρακτέρ Quantum της Case IH διαθέτει βελτιωµένο κιβώτιο ταχυτήτων 32F/16R Active Drive2™ ή εναλλακτικά 44F/16R µε έρπουσες για εργασίες που το απαιτούν. Και τα δύο διαθέτουν Powerclutch και µία πραγµατική τελική ταχύτητα 40 χλµ/ώρα είναι εφικτή µε όλους τους συνδυασµούς ελαστικών από διάµετρο ζάντας 24” και άνω. Η ελάχιστη στάνταρ ταχύτητα είναι 0,7 χλµ/ώρα ή 0,17 χλµ/ώρα µε έρπουσες. Προαιρετικό είναι το ενσωµατωµένο µηχανικό κλείδωµα  στάθµευσης κιβωτίου ταχυτήτων (PARK LOCK). Η επανασχεδιασµένη µετάδοση κίνησης περιλαµβάνει συµπλέκτη υγρού τύπου µε ηλεκτροϋδραυλική έµπλεξη PTO. Αυτό δίνει στον χειριστή πλήρη έλεγχο της ρεβέρσας και του PTO για να προσαρµόσει την λειτουργία ανάλογα µε την εργασία και το εργαλείο του χειρίζεται.

Τα µηχανήµατα Case IH προσφέρει η εταιρεία P J Condellis S.A (τηλ. 210/3408800)

 

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Μαρτίου 2024

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Ο όμιλος AGCO και η John Deere σκοράρουν στις πωλήσεις τρακτέρ Ευρώπης

Η Γαλλία ενίσχυσε τη θέση της ως η μεγαλύτερη αγορά τρακτέρ στην Ευρώπη, αντιπροσωπεύοντας 35.665 (+2,3%) από τα περίπου 140.000 νέα τρακτέρ που ταξινομήθηκαν πέρυσι. Η AGCO κατέγραψε τον υψηλότερο αριθμό τρακτέρ (20.243) στις τρεις πρώτες ευρωπαϊκές αγορές, ενώ η John Deere πιάνει κορυφή στη Γαλλική αγορά.

Προτεινόμενα

Απέσπασε iF Design Award η πανίσχυρη ναυαρχίδα Quadtrac 715 της Case IH

Η αισθητική και η λειτουργικότητα φαίνεται πως, όταν συνδυάζονται αναγνωρίζονται, αφού εξυπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών, που εστιάζουν τόσο στα καινοτόμα χαρακτηριστικά όσο και στην εμφάνιση πλέον. Ζωντανό παράδειγμα το θηριώδες Case IH Quadtrac 715, που τιμάται με το διεθνές «iF Design Award».