Αναβάθμιση σε κάθε τομέα για τα δενδροκομικά Deutz-Fahr 5DF το 2024

Κοινοποίηση:

Μετά από δύο χρόνια επιτυχηµένης παρουσίας της Σειράς 5 DF platform στην αγορά, η Deutz-Fahr την αναβαθµίζει για το 2024, πρόσθετα νέα χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας για την αύξηση της ευελιξίας, της παραγωγικότητας και της άνεση.

Τα µοντέλα 5 DF platform MY24 προσφέρουν ένα πακέτο επιλογών που συνήθως υπάρχουν µόνο στις εκδόσεις υψηλών προδιαγραφών µε καµπίνα. Η οικογένεια περιλαµβάνει πέντε µοντέλα, µε ισχύ από 91 έως 116 ίππους εξοπλισµένα µε κινητήρες FARMotion 35 και 45 Stage V. ∆ιατίθενται διάφορες επιλογές εξοπλισµού µετάδοσης, από ένα απλό πλήρως µηχανικό κιβώτιο 12+12 σχέσεων µέχρι το υπερσύγχρονο κιβώτιο 45+45 σχέσεων µε PowerShuttle και HML Powershift 3 βηµάτων.

Διαβάστε περισσότερα στο profi, που κυκλοφορεί το Σάββατο 6 Απριλίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

«Γεωργία ακριβείας παντού» το σύνθημα CNH και Intelsat για το νέο τους δίκτυο

Η συνεργασία της CNH και της Intelsat αναδεικνύει τη σημασία της αξιόπιστης συνδεσιμότητας στο διαδίκτυο για τις σύγχρονες γεωργικές εργασίες, αξιοποιώντας τη δορυφορική τεχνολογία για την αντιμετώπιση των προκλήσεων συνδεσιμότητας σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Προτεινόμενα

Χωρίς SIMA το 2024 ελέω κινητοποιήσεων και μείωσης αριθμού εκθετών

Στην απόφαση να ακυρώσει την φετινή SIMA φαίνεται να προχωράει η διοργανώτρια αρχή, μετά και την σημαντική μείωση του αριθμού εκθετών τόσο λόγω της αλλαγής της τοποθεσίας της έκθεσης όσο και λόγω της γενικευμένης κρίσης στον ευρωπαϊκό πρωτογενή τομέα.

Δίνει αέρα στα φυτά και καταστρέφει τα ζιζάνια το Siptec Sonic 600

Ο βραβευµένος Αγρότης της Χρονιάς 2023, Μιλτιάδης Χαρένης, έπειτα από επίδειξη, εµπιστεύτηκε τον αεριστή εδάφους Sonic 600 για να συµβάλλει στην οµαλή ανάπτυξη των καλλιεργειών του στη Νέα Γωνιά Χαλκιδικής.

Ιδανική για καθημερινή εργασία στον αχυρώνα η σειρά Keyline από τη Deutz-Fahr με 75 έως 106 ίππους

Με ένα πακέτο βασικών αλλά λειτουργικών χαρακτηριστικών, τα μοντέλα Keyline 5 είναι τα ιδανικά τρακτέρ για καθημερινή εργασία στον αχυρώνα, στην αυλή ή ως δεύτερο τρακτέρ για ελαφρές εργασίες σε μεγαλύτερα αγροκτήματα.

Με μεταβαλλόμενο κιβώτιο και 5 ολοκαίνουργια μοντέλα λανσάρεται η σειρά Deutz-Fahr 6 TTV

Κιβώτιο TTV, δύο εκδόσεις καμπίνας και πέντε ολοκαίνουργια μοντέλα περιελάμβανε η αποκάλυψη της νέας σειράς Deutz-Fahr 6TTV 161-192 ίππων που εξοπλίζεται με τους δοκιμασμένους κινητήρες Deutz TCD 6.1 και 4.1.

Συγκριτική δοκιμή επτά τρακτέρ ισχύος 300 ίππων με πεδίο δοκιμών τη Δανία

Tρία περιοδικά γεωργικών µηχανηµάτων από τη Φινλανδία (Koneviesti), τη Νορβηγία (Bedre Gardsdrift) και τη Σουηδία (Traktortech) µαζί µε τους Ολλανδούς συναδέλφους από το Trekker δοκίµασαν επτά τρακτέρ στην κατηγορία ισχύος 300 ίππων, όλα µε κιβώτιο ταχυτήτων συνεχώς µεταβαλλόµενων σχέσεων, GPS και ISObus. Η ∆ανία αποτέλεσε το πεδίο δοκιµών για αυτή τη σύγκριση.