Με βραβείο σχεδιασμού Red Dot πλέον η ναυαρχίδα MF 9S από την Massey Ferguson

Κοινοποίηση:

του Βασίλειου Σοφού

Η ναυαρχίδα MF 9S στέφεται νικητής στα βραβεία σχεδιασμού της κατηγορίας από το θεσμό Red Dot, με τη διεθνή επιτροπή να απονέμει το βραβείο κυρίως για την καινοτόμο λύση Protect-U και της καμπίνας, στοιχεία που ξεχώρισαν και στη σειρά 8S.

Η Massey Ferguson κέρδισε το βραβείο Red Dot: Σχεδιασμός Προϊόντος 2024 για τη ναυαρχίδα της, τη σειρά γεωργικών τρακτέρ MF 9S, μια αναγνώριση από την διεθνή κριτική επιτροπή μόνο σε προϊόντα που διαθέτουν εξαιρετικό σχεδιασμό. «Είναι τιμή μας που το MF 9S επιλέχθηκε για αυτό το ειδικό βραβείο», λέει ο Thierry Lhotte, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Massey Ferguson, Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

«Αυτό επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας να αναπτύσσουμε πρωτοποριακά σχέδια για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να βελτιώσουν την παραγωγικότητά τους, κάτι που η διακεκριμένη κριτική επιτροπή αναγνώρισε με το βραβείο Red Dot», συνεχίζει.

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Profi Απριλίου

«Η Massey Ferguson, που αναπτύχθηκε για τους αγρότες από τους αγρότες, μετά από επτά χρόνια εντατικών διαβουλεύσεων και δοκιμών με τους πελάτες, παρουσίασε για πρώτη φορά αυτόν τον ριζοσπαστικό, αλλά πρακτικό σχεδιασμό στη σειρά MF 8S, η οποία τιμήθηκε με το βραβείο Red Dot Design Award το 2021.

Τώρα, η σειρά MF 9S βασίζεται στην επιτυχία του σχεδιασμού του Protect-U και της καμπίνας, προσφέροντας εξαιρετική απόδοση, αξιοπιστία και βελτιωμένη εμπειρία χρήσης, μαζί με καινοτόμες τεχνολογίες ειδικά προσαρμοσμένες στις διαφορετικές ανάγκες των αγροτών», προσθέτει ο Thierry Lhotte. Ξεχωριστός σχεδιασμός Έξι μοντέλα της σειράς MF 9S προσφέρουν ισχύ από 285 έως 425 ίππους, διαθέτουν το χαρακτηριστικό κινητήρα Protect-U και την εξαιρετική καμπίνα της Massey Ferguson, η οποία προσφέρει απαράμιλλη ορατότητα και άνεση.

Το κλειδί της επιτυχίας του είναι το μοναδικό διάκενο 18 εκατοστών του ξεχωριστού σχεδιασμού του που απομονώνει τον εγκιβωτισμένο κινητήρα από την καμπίνα. Όλα τα τρακτέρ MF 9S είναι εξοπλισμένα με το φημισμένο κιβώτιο ταχυτήτων Dyna-VT της Massey Ferguson, το οποίο προσφέρει νέα διαχείριση ισχύος για την παροχή πρόσθετης ροπής και ιπποδύναμης.

Εξοπλισμένη με εξαιρετικές προδιαγραφές, η σειρά MF 9S συνδυάζει απόλυτη άνεση και παραγωγικότητα με βέλτιστη συνδεσιμότητα από το MF Guide και το MF Connect, που παρέχονται στο βασικό εξοπλισμό. Το MF 9S εισάγει επίσης πρόσθετες επιλογές βελτίωσης της αποδοτικότητας, όπως το MF AutoTurn, AutoHeadland, TIM – Tractor Implement Management και κεντρικό σύστημα πλήρωσης αέρα των ελαστικών (CTIS).

Το κέντρο εξατομίκευσης MF By You προσφέρει επίσης μια ευρεία επιλογή εργοστασιακού εξοπλισμού για τη σειρά MF 9S. Αυτή η ειδική υπηρεσία επιτρέπει στους ιδιοκτήτες γεωργικών ελκυστήρων να αυξήσουν την παραγωγικότητα και την άνεση, να ενισχύσουν την απόδοση και τις εργασίες.

Τα μηχανήματα της Massey Ferguson διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. (Τηλ.: 210 348 3621).

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Βράβευση της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. για τις πωλήσεις των τρακτέρ SAME και την παρουσία ενός αιώνα στην ελληνική αγορά

Η SDF αναγνώρισε τα 100 χρόνια παρουσίας της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. στην ελληνική αγορά, ενώ βράβευσε την εισαγωγική εταιρεία για καλύτερες πωλήσεις των τρακτέρ SAME για το 2023.

Προτεινόμενα

Ανώτερα επίπεδα ισχύος, αυτοµατισµού και ελέγχου για τη νέα Σειρά 9S της Massey Ferguson

Η Massey Ferguson αποκάλυψε τα ισχυρότερα τρακτέρ της γκάµας µηχανηµάτων της, τη Σειρά 9S µε αποδόσεις 285 έως 425 ίππων. ∆ιαθέτει καινοτόµο σχεδιασµό Protec-U και σχεδιάστηκαν για απόδοση, άνεση και νέα επίπεδα